[]

appstore da uygulama nasıl yayınlanıyor?

Facebookta açıköğretim fakültesi sayfalarında bi dedikodu dolanıyor...
Sözde aöf sınav sonuçlarına sadece ıphone lardan,appstoredan indirilen bi uygulama sayesinde bakılabiliyormus..Aöf nin resmi sitesinde sonuçlar yok..sadece burda yayınlanmış..."aöf mobil" diye aratıp bulunuyormus uygulama..Sınav sonuçlarına bu şekilde bakabilenler var...böyle bişey olabilirmi? yoksa birisi fena halde kekliyor mu? Çünkü bilen birisi için zor olmasa gerek o tarz bi uygulama yazmak..Alt üstü..derslerin adını bilecek ve 1 den 100 e kadar rastgele bi sayı üretip karşılarına yazdıracak....Fakat yayınlama kısmı nasıl oluyor? Appstore da nasıl yayınlanıyor uygulama...Kaynağını görme şansımız varmı?..



 
ancak aöf 1.vize sonuçların da çıkıyor o uygulamada onları nereden bulacak ki?


  • eleutheiros  (03.03.13 16:17:35) 
doğrumu o notlar peki?


  • ataman  (03.03.13 16:18:46) 
anadolu üniversitenin resmi uygulaması.

şu an notlar sistemlere yükleniyor bitince yayınlacaklar. yanlışlık oldu sanırım ve o sistemde erken gözüktü , yayıldı ve yayıldı. şu an kaldırdılar zaten düzelttiler durumu.

yine de vize zamanı 1saat filan önce yine çıkmıştı notlar ayni yerden. oluyor böyle şeyler. yakında herkesininki webden açıklanır diye beklenmekte.

zaten görenler de sayısal not görmüşler harf notlarını görememişler. ha 1gün önce öğrenmişsin ha 1gün sonra , bence çok bir sorun olmasa gerek.
  • sadun.net  (03.03.13 16:32:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.