[]

uyurken boşlukta dönme hissi

evet ahali, kafamı yastığa koyduğumda, gözlerimi kapattığımda birden yer çekimi olmayan bir ortamda, hiç bir yere değmeden havada dönüyormuş gibi oluyorum.

istem dışı olarak. durduğu zaman kendim başlatamıyorum bu hissi, başlayınca da sadece yavaşlatabiliyorum. daha yavaş dönüyorum yani. gözlerimi açınca her şey normal.

2-3 aydır falan böyle galiba. ilk olduğunda acayip hoşuma gitmişti zihinsel olarak dönmek. sonra istem dışı olduğunu farkettim. sonra bir şeylerin belirtisi olup olamayacağını, başkalarında olup olmadığını merak ettim.

var mı bilginiz?

selamlar..

 
eğer çok rahatsız ediyorsa nöroloğa gözükün.

düşük veya yüksek tansiyon da bunları yapabilir.
vitaminsizlik yapabilir.
  • thracian  (03.03.13 11:54:30) 
kulakta şu üç boyutta hareketini algılamana yarayan şeyde sorun var gibi. gözler kapandığında o baskın çıkıyor sanki. kulak deyip geçme, çok gereksiz yere çok sıkıntı çıkarabilir. doğrudan nöroloğa gitme, daha genel bir muayeneye ihtiyacın var. nörolog "are you a fuckin' doctor?" diyebilebilir haklı olarak.


  • kargn  (03.03.13 12:00:19 ~ 12:01:08) 
bende de var. 360 derece dönüyormuşum gibi oluyor.


  • giggs  (03.03.13 12:45:46) 
tam olarak dediğin bendede oluyor, hemde knedimi bildim bileli, pek sorun yaratmıyor çoğu zamanda hoş olduğu söylenebilir :) ama tansiyonum devalı düşük ondan olabilir die düşünüyorum hep. 10 a 6 ı


  • srtm  (03.03.13 12:50:24) 
genelde alkol aldığımda bende de olan bir durum. sanki içim çekiliyormuş gibi geliyor. eğer alkolü çok kaçırdıysam durum hepten fenalaşıyor ama o durumda uyuyorum bir şekilde.

ben pek umursamadım ama her zaman böyleyse doktora görünmekte fayda var.
  • emekli intihar komandosu  (03.03.13 13:36:24) 
bende de bazen büyüyüp küçülme algısı oluyor. Yani karanlığın içinde bişeyler sürekli büyüyüp küçülüyor gibi. Niyedir bilmem.


  • m.puder  (03.03.13 14:01:11) 
Öncelikle KBB gidin sorun yoksa orası sizi Nöroloji vs gerekli yere yönlendirir.


  • primarymaster  (03.03.13 17:30:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.