[]

SPK ileri düzey lisansı ile ilgili bir kaç soru

merhaba

spk ileri düzey lisansını almak için nasıl bir çalışma yolu izlenmeli? hangi kaynaktan çalışmalı kişi?

lisans henüz bitmeden sınava girip mezuniyet sonrası belgemi alabiliyor muyum yoksa sınava giriş için bile mezuniyet şartı var mı?

burada bu belgeyi daha önce alan bir kişi sorumu görürse ve cevap verirse, sorular dışında da herkes tecrübelerini paylaşırsa cevap olarak kabul edilecektir.

teşekkürler.

 
Lisans diplomasına gerek yok. İstediğin zaman başvurabilirsin. Kaynak olarak TSPAKB ders notları var internette bulursun. Onlardan soruyorlar zaten.


  • externo  (03.03.13 05:27:14) 
Merhaba öncelikle ilk girişinde ileri düzeyi almak çok zor, evet sitedeki kaynaklar yeterli ve çıkmış sorulara baksan işin oldukça kolaylaşır çünkü benzer yada aynı sorular çıkıyor ama ben ilk girişimde 8 modülün 4 ünü geçtim hepsini verebileni de görmedim zaten, o yüzden yeterli zamanın varsa hepsine çalış ama zamanın kısıtlıysa 4-5 modüle ağırlık ver...2. girişinde kalan dersleri bitir.


  • bisanthe  (03.03.13 07:04:50) 
yukardaki yorumlara aynen katılıyorum. 8 ders var bunların üçü sözel hukuk muhasebe vs. bence bu 3 ünü ayır geri kalan finans derslerine kas. zaten faiz hesaplamayı borsanın işleyişini vs iyi kötü biliyorsan tspakb notlarının üstünden bir kere geç yeter sana.

ikinci sınavda kalan 3 ünü verirsin
  • spy of soul  (03.03.13 16:53:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.