[]

Chrome sorun:(

Yeni bir sekme açtğımda eski kapattığım sekmenin içeriğini gösteriyor 1-2 sn daha sonra sayfa açılıyor. Bazen donup kalıyor. Daha önceden yoktu böyle bir sorun yeni olmaya başladı.
Sildim tekrardan yükledim,beta sürümleri denedim,format attım,eklentilerini kapadım ama nafile...



 
google hesabıyla sync ettiysen o ayarlar, eklentiler, çerezler dolayısıyla virüsler de geri geliyor.


  • dokunmakalbime  (02.03.13 12:46:40) 
Yok hocam şuan tarayıcı sıfır hiç bişey yüklü değil genede sorun oluyor.
Sync kullanmıyorum ayrıca..

  • neronnuri  (02.03.13 12:49:17) 
Bana ekran kartının yetersizliğinden oluyor gibime geliyor. Ekran kartı Onboard:(


  • neronnuri  (02.03.13 12:51:44 ~ 12:52:02) 
kapattığın sekmenin içeriğini göstermesi chrome'la alakalı. donanımla değil. eğer çok ağır flash grafik, popup'larla dolu siteler açmıyorsan ekran kartıyla alakası olamaz. ekran kartın olmasa bile tarayıcıda bu semptomlar görünmez.


  • dokunmakalbime  (02.03.13 13:08:33) 
Hocam her sitede oluyor..
Mesela şuan sadece ekşi duyuru açık. Yeni bir sekme açıp başka siteyew girmeye çalıştığımda 1-2 sn ekşi duyuruyu gösteriyor daha sonra sayfayı açıyor.

  • neronnuri  (02.03.13 13:15:14) 
Geçen yandex indirdim onda hiç böyle bir sorun yok fakat alışamadığım için kaldırmak zorunda kaldım..


  • neronnuri  (02.03.13 13:18:33) 
hımm. ben öyle kesin konuştum; ama 1,2 saniye dediğin böyle hızlı oynatılan film sahnesi gibiyse ekran kartı driver problemi olabilir. normalde ekran kartı driverı yüklemediğinde flash içeriklerde falan sapıtıyor. normal siteler css, java, html vs..kodlarla yazıldığı için kasmadan açıyor. uniblue driver scanner yükleyip tarat. ama crackli yada paralısını. sonra demo yükleyip taratınca download yapamadı diye bana küfür etme.


  • dokunmakalbime  (02.03.13 13:23:14) 
bilgisayarın yavaştır.
ha birde sync de virüs de geri gelir neyin nesi. iyi yazmış.

  • saksı  (02.03.13 13:34:04) 
conductit tool bar'ı bir yükleyip sync et. ondan sonra sıfır bilgisayardan chrome oturumu aç görürsün.


  • dokunmakalbime  (03.03.13 17:14:44) 
conductit virüs değil hacı.


  • saksı  (04.03.13 16:29:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.