[]

dota 2 nasil oynanir?

daha once rpg tarzi oyun oynamadim. arkadasim oynuyor baya hosuma gitti. steam'den indirdim. ama bir turlu cesaret edip de botlarla bile oynayamiyorum. google'da baya baktim da sifirdan anlatilmamis. arkadaslarima soruyorum oyna bir ayda ogrenirsin diyorlar. fakat cok fazla sey bilinmesi gerekiyor gibime geliyor. her heronun ozelligi yok mana yok itemler yok creep oldurmek kasmak falan. kisacasi bana bu oyunu nasil oynayacagimi anlatirsaniz ya da uygun bir kaynak gosterirseniz ve hatta ogretirseniz super olur :)




 
oynayamazsın. daha önce hiç rpg ıvır zıvır dota lol wow fln bilmeyen adam oynayamaz. oynamasın. :p


  • dafuq  (02.03.13 00:13:42) 
bence lol oyna daha kolay, sonra 'istersen' dotaya geçersin. ;)


  • soulsmasher  (02.03.13 00:16:44) 
Son update ile quest geldi. Oradan temel düzeyde şeyler öğrenebilirsin. Oyunun içinde play tuşuna bastıktan sonra sol tarafta quest seçeneğini görürsün.


  • iki ekmek bir sigara  (02.03.13 00:45:13) 
dotacinema youtube kanalı var tüm hero'ların tanıtım-guide videolarının yanında genel hatlarıyla oyunu öğretici videoları da var. ama herşeyden önce böyle oyunlar araştırarak okuyarak değil oynayarak öğrenilir. lol veya dota, özel olarak merak ettiğin bişey olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.


  • nxtrls  (02.03.13 00:57:31) 
Oynamazsan öğrenemezsin de. Dota 2'de oyunlar nasıl işliyor bilmiyorum da, yeni başlayanlar için odalar varsa oralarda gir. Yoksa botlara karşı oyna. Hiç olmadı normal oyunlara gir, devamlı bok atılsın sana ama yine de oyna. Oynama diyenleri de sallama hiç, yardır.
Arkadaşın da yardımcı olur belki. Daha kolay öğrenirsin.

  • sesee  (02.03.13 02:02:10 ~ 07:11:28) 
  • saruwatari  (02.03.13 09:05:51) 
az biraz ingilizcen varsa internettten okuya okuya ogrenirsin. Kendin de oynamalisin tabi.. Oynarken gordgun arkadasindan yardim isteyebilirsin bence. Bi de streamleri izle anlamaya calis twitch.tv'de. Bi de quest olayi var yeni geldi nasi bisey bilmiyom ama.


  • MouseP  (02.03.13 12:28:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.