[]

erdogan

Tıpkı siyonizm, antisemitizm gibi, tıpkı faşizm gibi İslamofobiyanın da bir insanlık suçu olarak görülmesi kaçınılmaz hal almıştır''

su sozleri neden bu kadar tepki topladi ? bence adam orada baska birsi demeye calisti ama yanlis dedi. cunku bir insan bu kadar sacmalayamaz. cumlede bir bokluk vvar.


 
Çünkü adam başbakan, bir zahmet adamakıllı konuşsun. Bakkal değil, başbakan.


  • cengizkhan  (01.03.13 18:31:49) 
cümlede bir şey yok. siyonistler sinirlendiler abd dışişleri bakanına söylettiler bunu.


  • harry piper  (01.03.13 18:38:28) 
israil siyonist bir yapıya sahiptir.
tepki gösterenlere bakarsan israil tarafı ve yandaşıdır.

malesef başbakanın bu konuda doğruları çok sert söylemek gibi huyu var, diğerleri gibi lafı çaktırmıyor, lafı çakıyor
  • Ramiegovic  (01.03.13 18:38:50 ~ 18:56:20) 
siyonizm yahudiler hariç herkesi 2. sınıf insan gören bir ideolojidir, ironik bir şekilde nazizm ideolojisine benzer, veya vice versa. Antisemitizm sami ırkından olan herkesi aşağılık görür(araplarda sami ırkındandır ama burada yahudiler ağırlıklı olarak düşman görülüyor)Faşizmi söylemeye gerek bile yok.

İslamafobide aynı klasmanda, tüm müslümanlar terörist, barbar cahil vb.

Doğruyu tayyip söyledi diye b.k atmaya kalkmayın, adamı öldür hakkını ver.

Adam hitler kötüydü dese, aslında o bir melekti alçak tayyip diyecek bir kitle görüyorum sanki.
  • efrasiyab87  (01.03.13 19:18:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.