[]

Hdmi kablo almak?

Merhaba Duyuru,

Sonunda ps3 sahibi oldum ve yakın zamanda da monitörüme kavuşacağım. lakin ps3 kutusu açtığımda hdmi kabloyu göremeyince ufak bi şok geçirdim! meğersem kutu içeriğinde yokmuş. sen en iyi görüntüyü hdmi bağlantısında verdiğini söyle, o kadar para verelim ve sonra kutu içeriğine kablosunu koyma..açgözlü sony!

Her neyse, soruma geçiyorum;
Ufak bi araştırma sonrası hdcp destekli hdmi kablosu almam gerektiğini öğrendim ancak piyasada çok fazla markalı, markasız kablo var gibi; Hama, Goldmaster, S-link, Philips..vb ve bunların fiyatları da 40tl'den ucuz değil! Hem de hiçbirinin paketinde hdcp desteği olduğu yazmıyor!

Öte yandan internetten de araştırırken Egerate adlı siteye denk geliyorum. Bilmiyorum bu markanın ürünleri iyi midir, ne derecede kalitelidir. Şu ürünleri ( www.egerate-store.com )ihtiyacımı giderebilecek gibi duruyor ama diğerleri 40-50tl iken bunun 10tl bile olmaması insanı ister istemez işkillendiriyor.

Ne dersiniz? Daha önce bu markayı kullanıpta sorun yaşayan oldu mu? Ya da boşver onu, git x markanın y ürününü al kafan rahat etsin diyebileceğiniz neler var?

 
vatan bilgisayar gibi iade almakta sıkıntı çıkarmayan bir firmadan alın en ucuzundan, sorun çıkarsa gider iade edersiniz.


  • maglev45  (01.03.13 16:07:42) 
geçen sene teknosa'dan 7 liralık bi kablo aldım ps3 için, bi zararını görmedim. indirimdeydi tabi.


  • sezercik yavrum benim  (01.03.13 16:08:09) 
@sezercik yavrum benim; peki markası neydi?


  • spider03  (01.03.13 16:10:34) 
markanın falan pek önemi yok. yıllarca yediler milleti iyi marka alın, altın uçlu alın vs diye. hdmi'da versiyon önemlidir. alırken 1.4 ve üzeri olmasına bakın yeter.


  • sanal uyku  (01.03.13 16:47:33) 
Valla ben monitör için Vatan'dan 20tl'ye s-link 1.4 almıştım 1 ay kadar önce. Bir sorun yaşamadım. Dijital görüntüde kablo kalitesi mühim değil diye okumuştum bir yerde ayrıca. Çok para verme derim.


  • youkoso hitori bocchi  (02.03.13 13:08:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.