[]

İstanbul gece hayatını bilenler bi dakka bakar mısınız?

İstanbul'a gelen yabancılara İstanbul gece hayatı ile ilgili bilgiler vermem gerekiyor, sorun şu ki annemin dizinin dibinden ayrılmam, saat 19 oldu mu evdeyimdir. Bu konuda eksper olan arkadaşlar, beni bir bilgilendirseniz? Bu vatandaşlar Taksim;'de bir otelde ikamet ediyorlar, nereleri tavsiye edeyim? Bir de bu yerlerin fiyat mekan gibi bilgileri verseniz? Şİmdiden çok teşekkürler..




 
Taksim icin mürekkep diye bir yer var meşhur oldu su aralar su aralar kafe pi işletiyor, güzel mekan yazın üstü falan açık genc nesil çoğunlukta. Clup tarzında gidilecek reina, sortie, blackk, anjeligue gibi mekanlar var aralarında en meşhuru reina köprünün yanında boğaza nazır vs ama ben sortie derim bu tarz bir yere gideceklerse. Bu mekanlara damsiz girilmiyor. Fiyatlar loca, stand, bar durumuna göre nerede takilinacaksa ona göre değişiyor.


  • Eureka  (28.02.13 20:39:00) 
Beni dinle; gündüz kahve için karabatak karaköy, karaköy muhit, yemek için gram pera biraz pahalı kaçabilir gibi alternatif mis pizza..akşam eğlenip içmek için sırasıyla peyote, kiki, minimüzikhol.
başka yerlerede gitme hacı en klas en güzel yerleri yazdım bak.. Artık mekanların adreslerini netten bul ben sana tarif için yardımcı olabilirim..

  • pembegurba  (28.02.13 21:06:27) 
minimuzikhol, kiki
minimuzikholun girisi 20 normalde, bugun daha erken gorseydim parti var simdi orada, giris ucretsiz.

  • jeanne hebuterne  (01.03.13 00:20:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.