[]

dizi gibi bişi

Selamlar,
İzlediğim "şey" herhalde bir dizi olsa gerek :) THY (yurtdışı) seferinde denk geldi. Konuyu anlatacağım bilen olursa negzel olur. Bi not: ben belki 10 senedir doğru düzgün TV seyretmiyorum. Takip ettiğim 1 dizi var şu anda o da yerli. Ekşide popüler olan birkaçı hariç seyretmesem de bildiğim dizi yok. Kısacası bu eski bir yapım da olabilir, ben yeni görmüşümdür gayet mümkün :D
Dublajlıydı, aksan anlayamadım haliyle :) başrolümüz cinayet masasında dedektif, orta yaşta İtalyan tipli bir adam. Bunun ailesine bişeyler olmuş oğlu ölmüş (17-18 yaşında bi eleman) bi de karısı var sarışın hoş ve fakat yine anlamadım kadın da mı ölmüş ne. Adam cinayet çözüyor, rüya görüyor, bir psikologla bir de başka bir uzman kadınla (bu sanırsam parafiziksel olaylarla ilgili bi abla) ha bire konuşup duruyor. Tuhaf bilinçaltı sezgileriyle olayları çözüyor. Böyle bişeyler.
(bölümün sonunda adamın şefi olan hatun "ben devletin pis işlerde kullandığı elemanım" duruşlu birisiyle adamın ailesinin geçirdiği kaza hakkında konuşuyorlardı sanırım kaza deil bunlar öldürmüşler.)
fikri olan var mı?

 
awake olabilir mi
www.imdb.com

  • novocaine  (28.02.13 15:08:26) 
evvet buymuş, "awake" zaten olay ölenin kim olduğunun belli olmaması adamın paralel hayatlar yaşamasıymış. Teşekkürler.


  • niye ama  (28.02.13 20:59:51 ~ 14.03.13 14:36:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.