[]

yazıcı-tarayıcı

-en fazla 250 lira verebilirim.
-en önemli özelliği kartuş veya tonerinin ucuz olması ya da uzun süre gitmesi
-ara ara renkli çıkarırım, ama yüzde %80 siyah beyaz çıktı almak için kullanılıcak.

alırken nelere dikkat etmeli?
ne önerebilirsiniz?

 
renkli fazla kullanmayacaksan siyah beyaz bir laserjet almak en mantıklısı. 250 liraya zaten color laserjet bulamazsın. mürekkep püskürtmeliyi de zaten siktiret oyuncak gibi hepsi.


  • periphery  (27.02.13 22:31:14) 
ben de yeni yazıcı aldım. şöyle söyleyeyim. yazıcı tarayıcı birlikte olsun istiyosan lazer alma lazerler pahalı. mürekkep püskürtmeli al, kartuşlar eskisi kadar pahalı değil. ben bu aşağıdaki modeli aldım. ink advantage olduğu için kartuşu normal bir kartuştan çok daha fazla basıyor. bu modelin kartuşu 25 lira ve yaklaşık 300 sayfa basıyor. normalde 35 40 lira olan bir kartuş ortalama 200 sayfa basıyor. veya xl kartuşlar ki 80 lira fiyatları, 600 sayfa basıyor. ben bunlardan dolayı bu ürünü en uygun olarak buldum ve aldım. baya da memnunum tavsiye ederim.

www.hepsiburada.com
  • the last ottoman emperor  (28.02.13 02:35:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.