[]

masaüstü siliniyor

geçen kuzen ne yaptıysa bilgisayar kendi kendini yeniden başlattı ve masaüstündeki her şey silindi. o günden beri masaüstünde yaptığım tüm değişiklikler bilgisayarı yeniden başlattığımda siliniyor. bilgisayarımı falan da göstermiyor, sadece birkaç programın kısayolu oluyor masaüstünde.

eğer bir program yüklersem bilgisayara; yeniden başlattığımda program silinmiyor, sadece masaüstü siliniyor.

bunu nasıl düzeltebilirim? anneye anlatır gibi anlatılırsa çok sevinirim.
cevaplar için teşekkürler, iyi yıllar.

 
(bkz: combofix)


  • cekilmis gayfe  (27.02.13 18:27:20) 
Windows kullanıyorsanız profilde sorun olabilir, aşağıdaki işlem sorunu çözebilir ama regsitry değiştirmek kıllı bir iş olduğundan riski size kalmış.

Start - Run'dan regedit yazıp Registry'e girin, aşağıdaki path'e gidin;

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList

Buradaki klasörlerde fazladan .bak uzantılı bir profil olması lazım, onu silip restart edince düzelmesi lazım.
  • dagog  (27.02.13 18:28:27) 
@dagog windows kullanıyorum, .bak uzantılı bir şey göremedim.


  • kenobi  (27.02.13 18:41:15) 
www.itechtalk.com

Bu ekran görüntüsündeki gibi gelmiyorsa sorun başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir.
  • dagog  (27.02.13 18:52:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.