[]

Champix kullanmış/ kullananlar bi aşağı pls

Arkadaşlar selam. Ben 14 gündür bu ilacı kullanıyorum bırakma günümü 13. Gün işaretlemiştim gel gör bende sigaradan tat almama olayı 12. Gün başladı ama hala bırakamadım. Biraz azaldı içimim ve içime çekmeden içiyor gibiyim ama ağzım dilim yanıyor sigarasızlıktan. İlaca devam etsem bi değişiklik olcak mı? Hala deli gibi canım sigara içmek istiyor dayanılcak gibi değil aklım sürekli çok severek ayrıldığım kız arkadaşımda gibi oturup ağlayacam çocuk gibi o durumdayım. Bişey önerin bana bırakmam lazım o kadar da para verdik filan bi nebze ama okuduğum yorumlar sonrası etrafa attığım iğrenç havalar ve ilaç övmelerim de tırt olacak rezil olacam en başta aileme. Yardım :/




 
keske prospektusune biraz bakinsaydiniz.

bir defa yapilan arastirmalara gore ilk kutudan sonra sigaraya baslama orani cok yuksek. en az iki kutu tuketilmesi gerekiyor. 2. kutudan sonra sigarayi birakma oranlari ise oldukca yuksek.

bu urunle sigarayi birakan 3-4 kisi taniyorum. eski bir sigara tiryakisi olarak (ben kendi kendime biraktim 1,5 yil oldu) insanlarin once sigarayi birakmasi gerektigine inaniyorum. yani sirf birakayim ya ile birakilmiyor. birakmak istedikten sonra champix sadece yardimci olur. icinde birakma hevesi yoksa zaten birakamazsin.

gelelim asil soruna. 14. gunde hala sigarayi istemen kadar normal bir sey yok. ben birakali 1.5 yil oldu hala arada delicesine canim sigara cekiyor. 15 seneden fazla günde en az 1 paket sigara icmisim. 1.5 yil dedigin ne ki?
netice itibariyle sadece ilaca guvenmek hata ama ilac ise yariyor. kullanip hic ise yaramadi diyen bir kisi taniyorum sadece. onun da duzgun kullanmadigina eminim.

2. paketi bitirdikten sonra sigara istegin cok azalacak ama champix sonrasi yine canin cekecek. bundan sonrasi ne biliyor musun? irade.
  • entrapmen  (27.02.13 13:28:48) 
bırakan da çok bırakıp başlayan da. ilaçlar sanki organik domates değil ya onların da bi zararı vardır mutlaka.

sigarayı az içecen hacı. 20 içiyosan 10 içecen. bi de bazı günler mesela hafta sonları. mesela cuma günleri -namaz falan. mesela seks yapacağınız günler... falan filan bazı günler HİÇ içmeyip azıcık spor yapacan. ciğer kendini temizleyecek. asansöre binmeyecen. zaten efor harcayınca insanın içesi gelmiyor. bol su içecen o günler.
  • doctorrent  (27.02.13 13:28:49 ~ 13:29:52) 
ben ilk paket sonrasi nasil olsa biraktim diye dusunup 1 taneyle sonra 2-3 derken geri baslamislardanim.
annem ise kendisi 35 sene sigara icmis ve hic birakma tesebbusunde bulunmamis oldukca istikrarli bi kadindir. annem 2. pakete de devam etti ve 1 sene 2 aydir hic icmedi hatta su an nefret ediyor.

ben birakma gunu olarak 9. gunu secmistim ama 16.gune kadar gunde 1-2 bazen yarim sigara ictim.

annem birakma gunu secmedi ne zaman olursa o zaman birakirim dedi ona gore ilac bitince birakicakti. 14 gunden sonra cani hic icmek istemedi. 4 gun daha tek tük icmeye devam etti ve 20.gun hic icmedi sonra da agzina sürmedi bi daha.
  • slalom  (27.02.13 17:56:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.