[]

HIMYM- Beynin istemediği bir durum karşısında vücudu hasta etmesi

HIMYM'da başlıktaki durumu inceleyen bir bölüm vardı. Hangi bölüm olduğunu bilen var mı? Ayrıca bu durumun açıklaması nedir? Litreratürde de var mıdır? Bana mantıklı geliyor çünkü.




 
(bkz: münchausen sendromu)

benzer konu nip tuck ta da geçmişti.
  • silver apple  (27.02.13 06:33:03) 
Aslında anlatmak istediğim tam olarak bu değildi. Bahsettiğim durumda kişinin vücudu söz verdiği bir yere gitmek istemiyor veya yapması gereken bi işi yapmayı istemiyorsa vs bir hastalık üretiyor mide bulantısı, baş dönmesi, halsizlik vb gibi.


  • yardiranadamm  (27.02.13 07:00:43) 
somatizasyon bozukluğu daha ağırı için de konversiyon bozukluğu.Polisliği sevmeyerek yapan birinin,birini zorla coplamak zorunda kalan birinin,bir süre sonra kolunun uyuşması veya hiç hareket etmemesi gibi.


  • ceo07  (27.02.13 09:24:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.