[]

Masal kitabım

14-15 yıl önce annemin bana içinden masal okuduğu bir kitap vardı. Böyle kalın, şaşalı bir şey. İçindeki hikayelerden epey kesit hatırlıyorum ama tam hatırladığım bir hikaye şu var sadece:

Çocuğun biri (galiba) hayattan sıkıldığını, ölüp cennete gitmek istediğini söylüyor sürekli. Bunun üzerine ebeveynler çocuğu uykuda alıyorlar ordan, bir tabuta koyuyorlar kefen giydirip. Tekrar düzenledikleri odasına getiriyorlar, oda beyazlar içinde kaplanmış felan. Sonra işte çocuk görüyor ki cennet sıkıcı, geri eski hayatına dönüyor. Bitişi çok sönük oldu tabi ama böyle bi saçma sapan bir şey işte.

Kitaptan hatırladığım bir başka hikayenin de kahramanı siyah takım elbiseli bir adamdı, tek hatırladığım bu.

Bu kitabı nasıl bulurum ki ben? Hikayenin adını vs. bileniniz var mı?

 
bu nasıl post traumatic stress disorder yapar biliyomusun? okumayın olm böyle şeyler :)

ilginç masalmış eğer biri bilirse ben de okuyacağım sırf meraktan :)
  • thracian  (26.02.13 23:12:38) 
O nasıl masalmış lan, ben korktum anasını satayım. Bunu bir dava haline getirdim, kitabı bulup o sapkın hikayeyi okuyacağım. Ailesi tabuta koyuyor ha, oha la:)


  • Mikail bey  (26.02.13 23:49:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.