[]

Lokmanlar boğazıma düğümleniyor

Yemek yerken yediğim lokmalar göbek deliğinin bir karış üstü gibi takıldığını hissediyorum. Giderek batıyor sonra dayanılmayacak hale geliyor. Fakat bir süre sonra gidiyor. Sanki bir boru var ve borunun bir yeri tıkalı gibi zor geçiyor ve canımı yakıyor. Sorun nedir ne yapmalıyım ? (oturarak yemek yiyorum)




 
özel bir şey yerken mi oluyor yoksa hep mi? özel bir şey derken kuru ekmek mesela.


  • trinitrotoluen  (26.02.13 21:11:35 ~ 21:11:47) 
nefes alıp verişinizi düzenli yapın. büyük bir nefes aldıktan hemen sonra lokma yutunca olan bişey bu bana. daha çok su içerken oluyordu.


  • ayk  (26.02.13 21:14:31) 
Fark etmiyor kuru ıslak hep aynı


  • top_secret  (26.02.13 21:22:28) 
ne zamandan beri?

bir ihtimal olarak son dönemde aşırı sıcak/aşırı asitli bir şey yediğinizi iddia ediyor be zedelemiş olma ihtimalinizi soruyorum. bu yediğiniz yutmalık lokmalar yani yutkunmanıza yol açan şeyler sırasında batma yanma veya acı şeklinde hissedilebilir. altın sorusu: su içerken vs yine yanma var mı?


balık kılçığı olma ihtimali de mevcut ama uzun süre değil çıkıp gitmiş olmalıydı ha bir üstte dediğime delip yine çıkarken zedelemiş olabilir. bu tarz bir şey yediniz mi yakınlarda? çok çiğnemeden yutar mısınız lokmaları?
  • wiillii  (26.02.13 21:31:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.