[]

Canon eos 30d düşünüyorum ama

Aklımda bir kaç soru var arkadaşlar umarım kullanan arkadaşlar bana yardımcı olurlar

Bende geçen seneye kadar 550D vardı ve performansını ve gövdenin verdiği tatminsizlikten dolayı sattım ve orta seviye ve sadece fonksiyonu fotoğraf çekmek olan bir makineye karar verdim.f/p olarak kendime yaptığım listede 30d / 40d ve 50D yi çıkardım.Elbet bunlar birbirinden farklı cihazlar ve sayı yükseldikçe kalitenin de arttığı aşikar ama ben portre,manzara ve sokak çekimleri yapmak istiyorum sizce 30D bana her ortamda yeter mi yoksa biraz daha katıp 40 yada 50D mi almalı?

Bana yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum.Teşekkürler şimdiden

 
40d fiyatlari oldukca uygun hale gelmeye basladi. 30 yerine 40 alman daha mantikli..ama soyle alayim da sikisirsam satar nakte ceviririm diye dusunuyorsan 50d'den asagiya dusme..cunku 40d nin pazar payi satim yonunde oldukca dustu..Ben su andaki dslrimden once 40d kullaniyordum ve beni her yonu ile tatmin ediyordu. gerek govde gerek imaj kalitesi..Lenslerini de ona gore ayarlarsan tadindan yenmez hale gelir..


  • oligomer  (26.02.13 21:24:45) 
Teşekkür ederim ben satmayı düşünmüyorum yani teknolojik olsun diye bir kaygım yok yani olsa bile bende var olacak kadim bir dost arıyorum gibi bişey :) Sanırsam 30d de sensör manuel temizleniyor bir de live view olayı yok ben ona göre kendimi en az 40D ye ayarlayayım madem kullanan birisinden onay geldiğine göre
Teşekkürlerimle :)

  • maschinengewehr  (26.02.13 21:42:36) 
özelden yazdım.burdan da yazayım dedim.satılık 50D var elimde. 30d düşünüyorsan 20d'de düşünebilirsin burdan da söyliym dedim :)


  • rnks  (26.02.13 21:43:47) 
Neticede 40D aldım herkese teşekkür ederim :)


  • maschinengewehr  (23.04.13 02:19:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.