[]

Vatan Bilgisayar Urun Degisimi

Merhabalar,

Dun Vatan'dan Logitech Performance Mx mouse aldim. Sol taraftaki ok tuslarindan biri temassizlik yapiyor. static.techspot.com Cok siddetli basmadigim surece algilanmiyor.

Urunun kutusu faturasi vs her seyi duruyor. Yarin gitsem degisim yaparlar mi? Google'dan biraz baktim ama bizzat bilen birileri varsa onlardan duymak isterim.
Tesekkurler.

 
fare değil ama bizde tansiyon makinesi bozuk çıkmıştı. anında değiştirmişlerdi.


  • passion rules the game  (26.02.13 18:48:25) 
degistirmeyip servise yollamayi isteyebilirler. ayipli mal satin aldiginizi belirterek zorlayin. bu turden isler biraz size bagli. siz nasil davranirsaniz size oyle davraniyorlar.


  • entrapmen  (26.02.13 18:58:16) 
Vatan değiştirmez muhtemelen. Vatan'ın öyle bir zorunluluğu da yok zaten. Servise yollanır. Fakat benim tavsiyem direkt olarak Mersa, Logosoft gibi resmî dağıtcılardan birine yollaman. Değişim ya da onarım; hangisi gerekiyorsa halledip yollarlar. Tabi kargo parasıyla uğraşamam dersen (gönderimde sen ödüyorsun), yine Vatan'a verebilirsin.


  • ahmetcan44  (26.02.13 20:16:42 ~ 20:17:08) 
değişim olarak değil de, iade yapınca almak zorundalar diye biliyorum. belli bir süre iade hakkın var paketini falan çok bozmadıysan. memnun kalmadım iade etmek istiyorum diyebilirsin. ben golddan klavye aldım geçen gün hoşuma gitmedi değiştirdim. aşağıdaki linki buldum senin için, orada güzelce anlatıyor. ayıplı konusuna girersen servis hikayesi çıkarabilirler.
www.vatanbilgisayar.com

  • tukenmez adam  (26.02.13 20:18:02 ~ 20:21:05) 
Şöyle söyleyeyim; burada durum farklı, üründe kusur var gibi. Fakat kusuru olmayan ürünün fişini elinize aldığınız andan itibaren iade etme hakkınız yok. 7 günlük koşulsuz iade hakkı, mesafeli satışlarda geçerli.

Mağaza iade alıyorsa, tamamen inisiyatifini bu yönde kullanmasıyla ilgili. Kusurlu ürün konusunda genellikle servise yollama durumu olur ama müşteriyi uzaklaştırmamak adına yenisini verip, kusurlu ürünle kendileri uğraşabiliyorlar.
  • ahmetcan44  (26.02.13 20:46:41) 
Simdi soyle bir ifade var. Sonraki maddeleri eklemedim.

--
Vatan Bilgisayar’dan satın almış olduğunuz ürünleri 15 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin aşağıda yer alan bilgiler doğrultusunda değiştirebilirsiniz:
• Değiştirmek istediğiniz ürünün satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve orijinal kutusunda kullanılmamış olması gerekmektedir. Ürünün kutusunu açtıysanız; kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir.
--

Kutuyu actim tabi, kutu ustunde sadece bant yeri biraz soyuldu, onun disinda alindigi haldeki gibi.

Simdi ne yapayim ben? Sorun yok ama degistirmek istiyorum mu diyeyim? Oyle olunca biraz sacma oluyor zira baska bi model yok aklimda. Iade etmek istiyorum dersem de hediye ceki veriyolar sanirim.

Dedigim gibi, biraz kuvvetli basinca tus temas ediyor ama olmasi gereken gercekten bu degil. Diger tus normal sekilde dokununca temas ediyor.

Vatan'in teknik servisine gidip aninda geribildirim almam mumkun olur mu ki?
  • she was my baby  (26.02.13 21:10:15) 
urunun kendi servisine gonderirler muhtemelen, kendileri bakmiyor bu turden seylere.


  • entrapmen  (26.02.13 23:13:21) 
urunu aldigim yere geri goturdum. musteri hizmetleri soyledigim problemi kendileri deneyip gordukten sonra sorgusuz sualsiz urun degisimi yaptilar. vatan tatatatan. :) tesekkurler cevaplar icin


  • she was my baby  (27.02.13 16:16:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.