[]

Daire - Kat Planı

Merhaba Galya'nın mimar doğanları;
Bir ev işimiz var.
Aklımızda fikir oluştu ancak evin içi tam nasıldır öğrenemedik.

Tam olarak evin bulunduğu yer şöyle:
Sinpaş Aqua City 2. Etap - Meridyen Daireleri
Çekmeköy - İstanbul
www.aquacity2.net

Daire-kat planını öğrenebileceğimiz bir yer var mıdır?
Hangi oda kaç metrekare falan fıstık?

 
En sağlam tapu müdürlüğünden öğrenebilirsiniz. Çizilen projeden farklı olsa bile tapuda doğrusu vardır. O yüzden tapudan bir tanıdık bulmalısınız, her isteyene göstermiyorlar.


  • ucan pirasa  (26.02.13 16:18:04) 
@ucan pirasa: Evet o aklıma geldi ama, bildiğin düz vatandaşım :)
Öyle tanıdık vs. hiçbir durumum yok.

  • quaker  (26.02.13 16:19:11) 
Eksper tanıdığınız varsa ondan da rica edebilirsiniz, onlar tanır bütün tapucuları. Eğer çok lazımsa olmadı yüzünüzü biraz kızartıp durumu anlatıp rüşvet de teklif edebilirsiniz ama kötü niyetinizin olmadığına ikna edin. Ya da satış ofisi falan varsa müşteri gibi gidip planları isteyebilirsiniz veya sizin evin altında ya da üstünde oturanların kapısını çalıp durumu anlatıp onlardan rica edebilirsiniz, hiç olmadı belediyelerin imar müdürlüklerinde de olur projeler oradan isteyebilirsiniz tapu kadar güvenilir olmaz ama yine de işinizi görür. Gerçi onlar da izin belgesi ya da mal sahibi olmadan vermiyorlar işiniz her halükarda tanıdığa kalıyor.

Ekleme: Eksperler genelde yaptığı bütün işlerin arşivini tutar, bir ekspere gidip durumu anlatıp para teklif ederek de edinebilirsiniz planları. O yapmamışsa bile bahsettiğiniz sitede yapan birileri mutlaka bilir, yardımsever biriyse de temin eder size.
  • ucan pirasa  (26.02.13 16:26:28 ~ 16:33:04) 
Aqua City'nin satış ofisini arayıp sorsanız?


  • bazilika  (26.02.13 16:49:48) 
@ucan pirasa : Detaylı anlatım için çok teşekkürler. İşi derinleştirmek gerekirse bu yöntemlerden birine başvurmak gerekecek ama rüşvet olayını becerebileceğimi sanmam :)
@bazilika : Site 10 yıl evvel tamamlandı ve satışı bitti. Şu an bildiğim kadarıyla, normal olarak kat sahipleri alım satım yapıyor sadece..

  • quaker  (26.02.13 17:08:26) 
satın alacağınız dairenin sahibiyle ya da başkalarıyla (emlakçı vs) konuşsanız evi gösterirler. satılık ev yok derseniz zaten nesine bakacaksınız derim. evini satmak isteyen de gösterir yani. ölçmeye bile izin verir ben evimi satarken salonu ölçmek isteyenlere buyrun ölçün demiştim.
o yüzden önce evi bulun sonra evin içini görürsünüz. sahibinden.com da vardır ilanlar. bitmiş projeleri kafanıza kestirip ben buradan ev alayım diye ev arıyorsanız o iş olmaz söyleyeyim. önce evini satan adam bulun o evi siz almaya karar verirseniz detaylarına girin. böyle hüsrana çok uğrarsınız.

  • ozdek  (27.02.13 13:34:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.