[]

eski büyükdere caddesi nasıl giderim

ziraat bankasi genel müdürlük ek hizmet binasi eski büyükdere cad. c blok
no:39 maslak/istanbul


bu adrese gştmek istiyorum. metro gidiyormuş galiba, metrobüsle mecidiyeköyde inip metroya binip hangi durakta inmeliyim?

zeytinburnundan gideceğim.
teşekkürler.

 
metrobüsten zincirlikuyuda in,
metroya bin itü de in oradan sor gösterirler.

  • seyduna6687  (26.02.13 10:32:32) 
itü de in karşıya geç oralara çok yakın


  • croswell  (26.02.13 10:35:37) 
metrobüs ile mecidiyeköy. oradan metro veya maslak'tan geçen otobüslerle de gidebilirsiniz. maslak itü durağında inip yolun karşısına geçince 100 m falan ilerde yol kenarında (sarıyer yönüne doğru).

***
ek:
metro ile gidişte "plaza çıkışı"ndan çıkılabilir.
otobüs ile gidişte, yine metroyu alt geçit olarak kullanıp aynı yerden çıkılabiliyor.

aslında her iki seçenekte de (gişelerin olduğu katta ama ilerdeki) asansör ile çıkıldığında tam karşısına denk geliniyor.
  • holy diver  (26.02.13 10:54:02 ~ 16:40:45) 
itü ayazağa durağında windowist çıkışından çık mutlaka yoksa yuarıda çok dolanırsın. sonra da aşağıya doğru yürümeye devam et, birilerine sor hatta bulursun.


  • sirkelimon  (26.02.13 14:23:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.