[]

morfare'den ps3

selam dostlar. morfare'den aşağıda linkini verdiğim paketi almak istiyorum. var mı tavsiyesi olan? şuradan şunu al hacı daha ucuz diyebilecek olan?
eşimle de oynayacağım için move olmak zorunda :)

www.morfare.com

 
tek move controller veriyorlar yanında. tek kişi için 2 tane gerekiyor fitness için diye biliyorum.

bir teknoloji markette görmüştüm çift move controller, tek dualshock ile satılan bundle... move ile daha haşır neşir olacaksanız onu bi araştırabilirsiniz.
  • loveinaflipbook  (26.02.13 09:56:45) 
move ne allah aşkına ya? alın kinect'li bir xbox 360'da just dance 4'de kapışalım. ;)
kendi eşimden ve çocuğumdan onaylı eğlence merkezidir.

  • ozdek  (26.02.13 10:15:05) 
aslında move oalyında xbox daha iyi tabi de ben ilerde kendimi düşündüğüm için ps3 alacağım :)


  • teflon  (26.02.13 10:23:07) 
bu arada morfare indirim kodu bulabilir miyiz bi yerden?


  • teflon  (26.02.13 10:23:26) 
Move'un yanında i de navigarion controller alın bence


  • bradshaw  (26.02.13 10:26:23) 
ps3 genel olarak xbox'tan iyi bence. aile olarak oynayacağınızı düşününce de, erkek tarafı olarak oyun seçerken de. sadece move olarak düşünmemek lazım, zaten move ve kinect ile uyumlu oyunlar daha yeni yeni artıyor, bu aşamada bile ps3 ivmeli bir şekilde yükselişte.

sadece sony'ye ait oyunlar da diğer markaya özel oyunlardan çok daha güzel bence. bir uncharted'ı xbox'ta oynayamazsın, ya da little big planet aynı şekilde. çoluk çocuk kadın erkek herkese eşit şekilde hitap ediyor. xbox daha çok maskülen takılıyor, hardcore gaming için almak isterseniz tabii ki xbox daha iyi bir seçim olabilir, daha yakın.

biz de çok araştırdık alırken eşimle, ps3'ten son derece memnunuz. bir de LG 3D dual play özellikli TV'miz olsa iyice tadından yenmeyecek.
  • loveinaflipbook  (26.02.13 10:37:15) 
@loveinaflipbook o dediğiniz LG 3d dual play özellikli var bizde :) ama nasıl kullanılır bir bilgim yok tabi.

@bradshaw çok gerekli mi o navigation controller?

indirim kodu bulamayız heralde? bir de morfare güvenli midir?
  • teflon  (26.02.13 10:46:04) 
şöle oldu ki,

ps 3 320 gb slim + 2 dual shock 3 + 2 move controller + 1 navigation controller + fifa 2013 + move fitness + sorcery + sports champions

1160 tl olarak morfare'den almış bulunmaktayım. görüşlerimi siparişim geldikten sonra bildiririm. ileride buradan alışveriş yapmak isteyenler için de mesajlara açığım..
  • teflon  (26.02.13 11:40:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.