[]

Web Site Tasarım - Fiyat Sormaca

Selamlar

Girişmek istediğim bir iş var. E-ticaret mantığıyla biraz yemeksepeti gibi seç ürünü gönder adrese tarzı. Fakat kredi kartı bilgisi istemeyeceğim kapıda ödeme olacak. Ama istediğim ek özellikler var, mesela işte ortada bir kutu var. içinde atıyorum 20 tane bölüm olacak. Müşteri etraftaki hareketli menülerden o kutulara girebilecek ürünleri seçicek bu ürünler de işte sesli/hareketli olacak şekilde bu kutuların içine uçacak ve paket hazırlanmış olacak. Çok kabaca anlattım tabi de. Açıkçası paradan çok çekinmiyorum iş düzgün olsun istiyorum. Öyle abuk subuk elektronik sigara websiteleri gibi değil yani. Burda bilgisi olanlar vardır diye soruyorum. Kimse tabi abi bu işte 7.65TL olacak diyemez de. Kabaca nedir bunun maliyeti ? Çok çok yuvarlak bir rakam bile olur. Hiç fikrim olmadığı için diyorum. Website üzerinden ödeme olmayacak. Ama yapılan işlerin kendi bilgisayarımda haliyle senkronize olması lazım ki pizzacı gibi 30 dakika içerisinde ürünü götürebiliyim.

Ek olarak bu projeyi iphoneda ve androidde de istiyorum ileride. Bunlar için de kabaca birşeyler verirseniz sevinirim.


Not: Web tasarım firmalarının var olduğunu biliyorum fakat şu bir kaç gün onlarla iletişim geçebilecek durumda değilim. Hem de aklımda fikir olsun diye burdan sormakistedim.

 
3bin $ ile kapıyı açıyorum.


  • alkolik imam  (26.02.13 10:28:25) 
hazir siteler 2bin lira özel tasarımsa 5 bini bulur.


  • all girls dream  (26.02.13 10:55:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.