[]

Google Chrome'un Akıl Oyunları

Bugün bilgisayarımda çok garip şeyler oluyor. Sabah Windows 7 yüklüydü ve mavi ekran hatası aldım. Sonra oturum açamadım ve sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı bilgisayar. Elimde Windows 8 yüklü USB vardı ve hard format atarak onu kurdum. Beğenmedim Windows 7'ye gene hard format atarak geri döndüm. Bilgisayarda her şey silindi. Zaten öylede olması gerekiyordu. Ama Google Chrome'u yüklediğimde bilgisayar boku yemeden önce bütün giriş yaptığım siteler, şifrelerim, özelleştirilmiş giriş sayfam kısaca bütün kayıtlı verilerim yüklü halde karşıma çıktı.

Hatta adres çubuğuna sık girdiğiniz sayfa ( örn: facebook.com/asdfasdka ) ilk harfine bastığınız anda gelir ya onlar bile geliyor. Haberim olmadan Chrome'a Cloud sistemi falan mı geldi? Yoksa bilgisayar bana oyun mu oynuyor?


 
chrome gmail hesabın üzerinden herşeyi tutuyor. farklı yerlerde oturum açıp kullanabiliyorsun.


  • godless frog  (26.02.13 00:37:49) 
Google hesabi bunun icin var. Login oldugunda her seyin sync olur.


  • crown  (26.02.13 01:02:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.