[]

telefon seçimi

lumia 920 mi? htc one x+ mi?


çok uygulama delisi, her gün bi oyun bi uygulama bulmadan yaşayamam diyen bi insan değilim. günlük hayatı idame ettiren uygulamalar olsun yeter. aradığım en temel kriter stabillik. ne olursa olsun yavaşlamamalı alet. ayrıca fotoğraf kalitesi çok iyi olmalı. ayrıca sağlamlık olmadan da olmaz. o yüzden bu 2 sağlam telefon kaldı eleye eleye.

siz olsanız hangisini alırsınız?

 
920.


  • evreka  (25.02.13 23:28:54) 
sağlamlık ve fotoğraf kalitesi dediğinde karşılaştırma yapmak gereksiz. lumia açık ara önde. gerekli temel uygulamalar var ve hızlı bir şekilde diğerleri de artmakta. uzun süre kullanmadığım için stabillik konusunda fikrim yok ancak arkasında işletim sistemi konusunda oldukça deneyimli olan Microsoft varken stabillik sorunu varsa da düzeltileceğine inanıyorum.

cep telefonunu aktif olarak kullanmadığımdan ihtiyacım yok, ancak alacak olsam tercihim lumia 920'den yana.
  • ucan spagetticanavari  (25.02.13 23:54:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.