[]

Büyü mü?

Evde gizlenms bir muska icerisinde nazar boncugu ve fildisi bulduk. Nedir bu büyü falan mi? :/




 
caps koy panpa


  • gorki  (25.02.13 21:44:14) 
Göktaşı.


  • Sade  (25.02.13 21:46:57) 
belki de annen iyilik buyusu falan yaptirmistir. eheheh


  • bohr atom modeli  (25.02.13 21:50:40) 
Yok be annem anlamaz oyle seylerden.

Ya ciddi olun tirstim :/
  • ceska  (25.02.13 21:52:03) 
onu oraya kim koymuş belli mi? eğer ev halkından kimse bilmiyorsa şöyle bir şey var ama devamını okuyamıyorum.

''Nazar değmesi için, gözü keskin birisinin muhatabına dikkatle bakması veya kötü niyetli bir kimsenin .... Muskacı'lar tarafından yapılan muska'lar, çocuğun takkesinin ... altını, bir parça fildişi, gümüş bir muhafaza içine konarak çocuğun ...''

kaynak: dergiler.ankara.edu.tr

tabi bunlar çok saçma.
  • Thunderbirds  (25.02.13 22:01:03 ~ 22:06:42) 
Ak Büyü
Ak Büyü nedir Ak Büyü olumlu, iyiliğe yönelik, şifacı bir büyü çeşidi olarak adlandırılır. Ak Büyü ile Kara Büyü arasındaki farklılıklar sadece niyet, amaç ve formüllerle belirlenmemektedir bu iki büyü türünde kullanılan malzemeler tamamiyle farklıdır Ak Büyüde ateş, altın, ayçiçeği, civa, elma, elmas, fasulye, fildişi, gümüş, horoz, inci, incir, kurşun, kuşkonmaz, portakal, [. ]
www.ruyabul.com

bu alıntıdan sonra bence nazar falan gelmesin diye yapılmış bir şey gibi. belki sizden önce yaşayanlar varsa onlardan kalmadır. bizim arkadaşımız da dergi ve sigara bulmuştu bacanın içinde. kurduğum alakaya maşallah ama korkmayın. bu kadar inanıyorsanız(islam için) felak ve nas suresini okuyun.
  • ecaz  (25.02.13 22:14:55) 
"Ya ciddi olun tirstim" demişsin.
ciddi olarak söyleyeyim öyleyse...
büyü diye birşey olmadığından büyü yapma amacıyla koyulmuş olsa bile bir etkisi olmaz, sadece çöp. boşuna tırsma.
  • ucan spagetticanavari  (25.02.13 22:17:09) 
bi keresinde bizim de evden öyle bi şey çıktı. aşırı panik olduk. sonra bi arkadaşınmış biz de düşürmüş. nazar içinmiş. gerçi bizimki pirinçti galiba.


  • fosforlu cevriye  (25.02.13 22:17:20) 
ben çocukken bizim evden de muska çıkmıştı, evde bir panik havası esmişti. sonra büyüdüm ve büyüye inanmayan bir insan oldum. evden muska çıksa bu ne amk diyip çöpe atarım. insanın kafası rahat oluyo.


  • there is a light that never goes out  (25.02.13 22:34:13) 
Vazonun icinde gizlenmis olarak bulduk biz. Buyuye falan inanmam aslinda da kim bu kadar nefret edebilir ki bizden diye dusunup rahatsiz olduk, gerildik falan ne bileyim.


  • ceska  (26.02.13 20:13:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.