[]

saç elektriklenmesi

ölçmedim ama tahmini saçım tahmini 20 cm civarında. banyodan sonra acayip elektrik yapıyor, kirlenince falan geçiyor elektriği. pis pis saçla mı dolaşıcam yok mudur çözümü? elektrik çarpmış gibi dolaşmaktan bıktım. kesmeye niyetim yok. kendi çabamla çektiğim fön daha beter yapıyor, ya da fönlü görünümü veriyor. ben istiyorum ki kendi halinde dursun. kıvırcık sayılacak dalgalı saçlarım var. kısa iken düz sanıyodum biraz uzadı dalgalı oldu tam uzayınca kıvırcıkımsı.

not:erkeğim, ilk defa saç bu kadar uzadı.


 
şampuandan sonra saç kremi kullanın, saçınızı plastik değil tahta tarakla tarayın (body shop'ta var).


  • zen spider  (24.01.09 12:35:32) 
köpük veya sprey de iyi gelir.


  • oceano  (24.01.09 12:47:14) 
evet geçen sene bende aynı durumdan şikayetiydim saç kremi bir nebze olsun düzeltir,fönle fazla uzun süre kurutmayın havluyla yapın.


  • madrigal  (24.01.09 12:51:39) 
elidor'un var 5 milyona falan kremleri. yağlanmaya yardımcı olsa da elektriklenmeyi azaltabiliyor.


  • sanal uyku  (24.01.09 13:55:12) 
ben de erkeğim, saçlarım kahverengi ve belime kadar değil, popoma kadar uzun.. o aşamadan ben de geçtim ve çok sinir bozardı bilirim.. ve kıvırcığa yakın dalgalı..

banyodan sonra saçınızı havlu ile silerek, saça girişerek kurutmayın.. acayip elektriklendirir.. ve kolay kolay inmez elektriği..
saçınızı sarmayı öğrenin havluya.. 10 dakika sarılı kalsın.. sonra havluyu çözüp saç kurutma makinesi ile kabartmadan kurutmayı öğrenin..

elidor'un veya pantene'in 7/24 kremleri var banyodan sonra ayna karşısında nemli saça sürüyorsunuz, durulamıyorsunuz, saçı çok az ağırlaştırsa da doğal görünümünü bozmuyor..
  • fuck milk get beer2  (24.01.09 15:01:52) 
biraz kozmetik tadında olacak ama, avon'un antistatik spreyleri var. aynı dertten muzdarip ve uzuuuuun ve dalgalı saçları olan biri olarak kullanıyorum ben uzun zamandır. fena değil. saçı havluyla bi süre kurutmaya katılıyorum, bu sprey de zaten kuru/nemli saça sıkılıyor. fiyatı da 10 lira civarı ve 150 ml.


  • yokoylebisevgili  (24.01.09 15:52:02 ~ 15:52:44) 
peki ben de şunu sorayım madem; havlu saça nasıl sarılır?


  • nickini vermek istemeyen suser  (24.01.09 19:23:09) 
bir de saçını her yıkayışta birden fazla şampuanlamamaya çalış. bu durumda tabi daha sık yıkamak lazım ama bu kuaförümün tavsiyesi ve kendi de öyle yıkıyor müşteri saçlarını. bir defa. ve tabi saç kremi kullanmalısın. kuruyken de tarama saçlarını.


  • Omayra  (24.01.09 19:41:20 ~ 19:41:51) 
bütün dertlere derman tek bir sprey şeklinde saç kremi (one sprey to rule them all)
schwarzkopf / gliss, onarıcı bakım sıvı saç kremi.
6.90 tl 'lik fiyatı, banyodan sonra kullanılması ve saçı ağırlaştırmaması ile candır can. diyelim ki ertesi sabah kalktınız ve saçınız yastığa sürtmekten elektron manyağı olmuş. sıkın gliss'ten 2 fıs ve düzeltin saçları çekinmeyin. cillop gibi olacaklar zira.
şöyle bişi :images.hediyedenizi.com

not: saçlarınız hiç bu kadar güzel olmamıştı! :P
  • artful dodger  (24.01.09 20:39:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.