[]

ne yapacak lan bu yalnızlar

hakikaten çağın hastalığı bu lanet. bence yalnızlar -fiilen değil ruhen de olur zaten manevi boşluk asıl dikkati çekmek istediğim- çok büyük bir potansiyel, büyük bir konsept boşluğu var ülkemizde, dünyada neler dönüyor pek bilgim yok. ne sözlüğe girsem başlıkların yarısı yalnızlığa dair, duyuru'da da sıkça mevcut. olum harbi yazık bu yalnızlara mesela kendime çok acıyorum hayat böyle geçmeyecek elbet.


edit: tercih meselesi diye de zırvalanmasın lütfen, yılların yalnızıyız kandırmayalım birbirimizi, tamam kabul tercih olarak başlayabilir ama devamlılıkta tercihten çıktığı aşikar.

 
abi kimsenin kimseye tahammülü kalmadı artık tek sorun bu. nasıl bu kadar net konuşuyorsun dersen eğer kendimden biliyorum. kimseye tahammülüm kalmadı çocukluğumdan beri yanımda olan adamlardan bazılarına bile. 3-5 kişi var tahammül etmeye kendimi zorladığım o kadar. herkese bir kulp buluyorum valla.


  • kotu amacli yazar hesabi  (25.02.13 02:22:06) 
evet, yalnızlık insanı çok bencilleştiriyor, aşama aşama bizzat tanık oldum önceden ''melek gibi adamsın'' diye anılan biri olarak. ama insan doğası gereği bencil olmak durumunda değil mi, insan sosyallikten uzaklaştıkça doğal olarak bencilleşiyor


  • rosenrot  (25.02.13 02:25:01) 
abi boşver çocuk daha onlar biz kendimize bakalım bırak da :D tabi onları da uyarmak lazım yolları yol değil


  • rosenrot  (25.02.13 02:30:51) 
eskiden (en az 10-20 yil once) hep baskalariyla ortaklik ya da danisarak is hallediliyordu. bir yere mi gideceksin? bilene sormak gerekirdi. bir sey mi satin almak istiyorsun, onu yakinlarda satan adamla muhattap olmak zorundaydin. olanaklar kisitli olunca insanlar birbirlerine tahammul etmek zorundaydi ya da oyle hissediyordu. aman ayip olmasin durumu soz konusuydu.

simdi teknoloji sayesinde insanlarin bir birlerine bagimliligi azaldi. bagimlilik azalinca insanlarin birbirlerine verdigi onem de, ihtiyac da azaldi. baskasina ihtiyac duymuyorsan o zaman o baskalarinin nazini niye cekeyim durumu soz konusu simdilerde.

herkes halinden memnun aslina bakarsan. memnum olmasa, bu kadar da olmaz.
  • tdl  (25.02.13 04:23:17 ~ 04:26:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.