[]

Ankara yakınlarında köy ortamı olan gezilecek yer tavsiyesi

Arabayla 2-3 saatlik mesafeye kadar olan ve tam bir köy ortamını yansıtacak (hayvanlar, yeşillik, temiz hava vs) bir yer arıyoruz. Gidilen yerde gece de kalınabilsin, etrafı gezilebilinsin, köy kahvaltısı yapılsın ve en önemlisi sevgili görünce kimse çıkışmasın, sevgililer beraber takılabilsin kafasına göre. Herhangi bir köye rastgele git, kal diyen de olabilir ama bu fikre sıcak bakmıyoruz.
Safranbolu veya Amasra yolu üzerinde böyle bir yer varsa mükemmel olur tabi.



 
Uyuzsuyu Şelalesi var nallıhanda. nallıhan küçükce bir ilçe ama bu şelaleye çıkarken birkaç evden oluşan yeşillik bir yer var şehirden uzak. orada küçük evleri bir günlük kiralayabilirsiniz, belediyeye ait nezih bir ortam, işletenler de oralı köylü bir aile. sabah ve öğlen de çok güzel kahvaltı yemek çıkıyor köy usulü. topluca gidip yiyorsunuz.

yanınız orman zaten, ilerde şelale. insanın ankara sınırlarında olduğuna inanası gelmiyor.

(2 yıl önce bahar aylarındaki tecrübelere göre yazılmıştır.)
  • elalemin derdi  (24.02.13 23:13:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.