[]

duyuru çok cıvıtmadı mı?

millet ciddi bir konu hakkında birilerine danışmak istiyor, cevap verenlerin yarısı dalga geçmek, eğlenmek için yada sadece cevap yazmak için yazıyor. ciddi konularda cıvıtmak nedir? nasıl bir işsizliktir?




 
evet çok cıvıttı.


  • hope ender  (24.02.13 22:32:16) 
cıvıtan adamın cevabını silince "hep mi ciddi olunur, devlet dairesi mi burası, moderasyon çok rererö her haltı siliyor" oluyor, "her şeyi de silmeyelim az biraz geyik olsun lan nolcak devlet dairesi değil sonuçta" diyince duyuru cıvıttı oluyor.

abi lütfen aranızda bi referandum yapın cıvıtsın mı, ciddi mi olsun, karar verin de moderasyon da ona göre neyi silip neyi silmeyeceğini bilsin.

uzun zamandır bunu söylemek istiyordum, bu duyuru vesile oldu.
  • kibritsuyu  (24.02.13 22:36:23 ~ 25.02.13 00:30:06) 
duyurumu sadece sözlük yazarlarına acarak ben baya kurtuldum ondan. iyi niyetli internet kullanıcılarını tenzih ediyorum ama beni rahatlatıyor şimdilik.


  • asilsiz suclama  (24.02.13 22:37:03) 
Ben ciddi çok çok az soru görüyorum. Eskiden o kadar ciddiydi ki kullanıcı sayısı azaldı, neden? Çünkü ekşisözlük'le ilintili bir yer burası, orası ne kadar ciddiyse burası da o kadar ciddi çünkü dışarıdan ekşi sözlüğü bilmeden gelen adam yok denecek kadar az.

Seni tenzih ederim ama sorulan sorulardan çoğu insanı bıktıracak derecede aptalca ya da komik oluyor. Olmayanlara da ciddi cevap veriliyor genelde. En çok şikayet edilen şey ise aşk meşk işlerine ciddi cevap verilmemesi ki konu ciddi değil sahibinden başka herkes için.

Yanda mesela kadıköyden hastaneye gidiş, green card, tablet tavsiyesi, ücretsiz android programı, işe başlangıç tavsiyesi konularını görüyorum kimse de dalga geçmemiş. Bence ciddiyetsizliği biraz da konularda aramak lazım.
  • Mikail bey  (24.02.13 22:44:39) 
sevgili kibritsuyuna da hak veriyorum, cevapların bazıları saçma sapan soru soranları biraz yıldırmak için veriliyor gibi geliyor bana. öyle soruya böyle cevap edeplicesi. inci sözlüğü aratmaz oldu duyuru. açılan konulara bakın hakikaten.


  • ohtararan  (24.02.13 23:03:04) 
ciddi olarak cevap verecek adam zaten veriyor. cıvık babam afedersin dediklerin de ekstradan yazanlar zaten. onlar olmasa işe yarar 3 cevap olacakken, onlar olduğunda yine 3 cevap oluyor ama fazladan işe yaramaz 5 cevap daha oluyor.


  • trinitrotoluen  (24.02.13 23:14:12) 
aynı duyurular defalarca açıldığı için.
enin açtığın duyuruyu da daha önce defalarca açtılar.
onlara da aynı cevabı verdim.
gel de dalga geçme.
  • goldentitan  (24.02.13 23:26:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.