[]

Devlet üniversitesi ve araba

Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyorum. Araba almayı düşünüyorum. Sizin de tahmin edebileceğiniz gibi Koç veya Sabancı'ya üst düzey bir spor arabayla veya ne biliyim yüksek fiyatlı arabayla gidilse dikkat çekmez çok. Ama devlet üniversiteleri biraz farklı. Ben mesela Range Rover Evoque almayı düşünüyorum ama okuldan dolayı şüphelerim var. Sizce alsam dikkat çeker mi, nazara falan gelir miyim? Ne bileyim işte, zengin çocuğu gözüyle bakmasınlar sonra? Topluluğun fikirlerini alayım dedim. Teşekkürler...




 
Boğaziçi üniv.de okuyanların çoğu zengin zaten.O yüzden pek dikkat çekmezsin.Range Rover olması biraz ilgi çekebilir.Birkaç tane de kezban götürürsün o kadar işte.


  • gorki  (24.02.13 19:27:57) 
para var almış derim


  • cecilia  (24.02.13 19:27:59) 
valla abim de boun'da. güney mühendislik otoparkı koç'la sabancı'yla yarışamasa da gayet güzel arabalar var. scirocco'lar, bmw'ler falan. bence evoque yerine bmw falan al.


  • sorular sorular aklımdaki sorular  (24.02.13 19:29:22) 
dikkat çeker o fiyatlara ne alırsan al dikkat çeker.


  • basond  (24.02.13 19:29:37) 
la millet laf edicek diye evoque binemeyeceksem bnm zihniyetimi s.ksinler..


  • andlee  (24.02.13 19:30:49) 
Boğaziçi Üniversitesi'ni yabana atma çok fazla zengin var orda. Ama ben olmasa bile bir boğaziçi öğrencisinin bu tarz şeylere takacağını sanmıyorum :) Birde bu dediğin araba tamam pahalı ama üst düzey birşey de değil hani :)


  • secilmis uye  (24.02.13 19:31:51 ~ 19:33:14) 
dikkat çeksin. evoque bu boru mu!


  • atmosphere  (24.02.13 19:42:36) 
boun da duyduğum tipsiz bir çocuk için ama biliyor musun onun bmw si var cümlesi aklıma geldi:) sen istediğin arabayı al bence saçma insanlar her yerde


  • kanguru mu  (24.02.13 20:05:33) 
bogazicinin otoparkinda ne q7ler mustangler, porscheler var. evoque ile gidersen fakire bak diye dikkat cekersin.


  • crucio  (24.02.13 20:28:44) 
çeker de çeksin abi ne olacak? paran var alıyorsun, kime ne yani.

ayrıca boğaziçi zengin insan dolu değil, zenginler de var tabi, ama sadece burslarıyla geçinen insan sayısı çok daha fazladır.
  • noluyo yaa  (24.02.13 20:35:49) 
bogazici'nde okuyan birisi olarak ogrencilerin cogunlugunun zengin oldugu konusunda soylenenlerin dogru olmadigini belirtmek isterim.

orta-ust sinifa mensup ailelerin cocuklari coktur, onlarin da ekstrem derecede pahali olmayan arabalari vardir. ama oyle herkes bmw ile filan gezmiyor.
  • evreka  (24.02.13 20:48:06) 
kimseye soylemezsen ne bilecekler


  • mazungu  (24.02.13 21:18:44) 
valla biz sürekli audi q5'le falan girip çıktık uzun süre hiçbir şey olmadı. ne olabilir ki zaten dikkat çekse ne olur yani?


  • esenboga  (24.02.13 21:28:45) 
range rover evoque bilkent'te bile dikkat çekiyor ama bu almaya engel değil. sonuçta başkaları için değil kendimiz için yaşıyoruz.

ayrıca metrobüsle giden birileri her zaman olacak, yürüyerek giden birileri de olacak, şahin'le giden de evoque'la giden de. maalesef dünya her şeyin eşit olduğu bir yer değil. her zaman daha iyi veya daha kötü durumda olan birileri olacak.
  • kayranin kedisi  (24.02.13 21:58:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.