[]

kaptanın seyir defteri

internet üzerinden nasıl nereden bulunur?
uzak deniz kaptanlarının hatıratı, kaşiflerin geri dönme ihtimalini göze alıp çıktığı seferlere ait günlükleri vs. internet üzerinden aradım, sonuçlar istediğim gibi değil. açık erişim kütüphane var mıdır böyle şeylerin güncel dile çevrilmiş halini içeren? ingilizce kaynaklar falan.

bi de, bahsettiğim böyle denizcilerin, tayfanın arıza insanlardan oluştuğu, gemide isyan falan bastırılan, haftalarca karaya çıkılmadığından vitaminsizlikten iskorbüte yakalanılan, psikolojik tahlil yapılabilecek bir şey.

 
eşim kaptan. öyle bi fix hatırat olmuyo bildiğim.. fantezi olarak tutan varsa bilmem


  • delfina  (24.02.13 17:10:13) 
şu limandan şu kadar yakıt aldım
24.02.2012 tarihi itibariyle personel sayısı 345 tir

vb bilgiler oluyor bro :)
  • köfte  (24.02.13 21:10:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.