[]

Romada nerede kalalim? (Şıklı Soru)

Soru baslikta, secenekleri sunuyorum biri disinda hepsi ayni fiyat;
1. cok az yorum var bilemiyorum www.hostelworld.com
2.ayni sekilde az yorum
www.hostelworld.com
3.
www.hostelworld.com
4. sicak sevimli kahvalti fena degil digerlerinden biraz daha ucuz ama uzak?
www.hostelworld.com

beklentim; kahvalti sadece kahve+kruvasan olmasin. ulasim cok zor olmasin;tamam metroyla heryer cok kolay ama (ne kadar kolay?) yolda yorulmayalim, zaman harcamayalim.

cevaplar icin tesekkurler.



EDIT: Caps ekledim. terminiyle,ucuz ve sevimli dedigim hostel arasi mesafeyi gorebilirsiniz. cok mu uzak? yoksa ne gerek var mi diyosunuz?

 
Roma'da hangi metrodan bahsediyosun abi, roma demek yürümek demek.


  • griff  (24.02.13 16:14:53) 
termini etrafında hosteller var bir sürü. o civar iyi bir hareket noktasıdır hem diğer şehirlere ulaşmak için, hem havaalanı servisi için, hem de metronun aktarma merkezi olması sayesinde şehrin iki metro hattına birden erişim sağladığı için. merkezi bir yer ama çok mutena bir semt değil söyleyeyim tabi ama otellerin fiyatları da ona göredir. bi de kahvaltıyı falan boşverin çıkıp kahvaltı yaparsınız bi yerlerde.


  • i ve been mistreated  (24.02.13 16:19:24 ~ 16:20:07) 
Roma'da ulaşım şöyle kolay; şehir içinde iki tane metro hattı var ve şehri çapraz olarak ikiye bölüyorlar. Bunlara yakın olan yerlerde bir hostel bakarsanız kafanız rahat olur. Zaten Roma'da her sokak, her cadde görülmeye değer olduğundan da bir şeylere uzak kalmanız pek mümkün değil. Bol bol hostellerde kalmış biri olarak tavsiyem çok yorum almış bir hosteli, kendi beklentilerinize göre tercih etmeniz. Mesela siz sadece kalacak bir yer arıyorsanız, hostelde yatmaktan başka bir şey yapmayacaksanız sizin için önemli kriter lokasyon, temizlik ve güvenlik olacaktır. Temizlik ve güvenlik gerçekten önemli. Bazı hosteller hakikatten aşırı pis olabiliyor. Onun dışında Atmosphere, Character vs. değişkenler o hosteldeki ortamı ifade ediyor. Bazı hostellerin güzel ortak alanları vardır, partiler düzenlerler, etkinlikleri olur; eğer amaçlarınız arasında arkadaş edinmek vs. varsa bu kriterleri dikkate almanız lazım. Ayrıca sadece ortalama puana bakmayın, bazı yorumları da okuyup insanların neye takıldıklarını öğrenin. Mesela Avrupalılar çok güzel bir oteli sırf asansörü dar diye hakettiğinden daha düşük oylayabiliyorlar.

Bu sözlerden sonra;
Belon B&B bence uzak, bunu lokasyondan eleyebilirsiniz.
Sole e Luna bir kişi tarafından değerlendirilmiş, sürprizlere açık
Diğer seçenekler birbirlerine yakınlar ama puanlar açısından en iyisi Mr. Piece B&B gibi gözüküyor.
  • salihdt  (24.02.13 16:28:10) 
birincisi roma dedigin yuruyerek bile cok rahat gezilebilen bir sehir o yuzden otel lokasyonunu dusunme bile.

ikincisi de kahvaltida kruvasan harici bir sey veren otel bulamazsin ha bir de cornfleks. onun icin barlari tercih edeceksin. o da tost gozleme gibi seyler.
  • kjswbdlkjfdlkj  (24.02.13 16:59:09) 
2 hafta önce romadaydım.Termini civarında Hotel Flower Garden da kaldım.Her yere çok yakın.4 gece kaldım, 2kişilik odadada 183 euro ydu.
kahvaltı fena deil.
oda sıcak ve 24 saat sıcak su.
odalar ayrıca temizdi.ben beklentimi karşıladım.
tavsiye ederim
  • sarisakal  (25.02.13 13:30:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.