[]

4. Levent Ev Arkadaşı

Ev arkadaşı arıyorum. Kiranın ve diğer giderlerin yarısını ödeyecek. Yaz aylarında 550 kış aylarında 650-700 liraya geliyor yani ödeyeceği tutar. Evde her şey var. Küçük odada kalırsa bir şey almasına gerek yok, büyük oda için baza var, yatak alması gerekecek. (Ayrıca eve girerken 450 lira depozito alıcam, çıkışta geri alacaksınız. Eve depozito olarak 900 lira ödedim.)

Ev sultan selim caddesi üzerinde. 4. Levent ve Sanayi mahallesi metrolarının ortasında kalıyor.

Kombi, internet, çamaşır bulaşık makinesi vb bulunuyor.

Fotoğraflar için
imgur.com

Evin yeri için
harita.yandex.com.tr

Telefonum: 0555 372 0535. İş saatlerinde SMS ile ulaşırsanız sevinirim.

 
ev güzele benziyor.
ama meraktan sordum.
yazın muhtemelen ev arıyor olacağım avr. tarafında. eğer hala birini arıyor olursan yeniden konuşabiliriz belki:)
  • goldentitan  (25.02.13 00:09:44) 
5 gün içinde bulmazsam birini evden çıkıcam. doğalgaz zammının da katkısı ile 1400 lira evin masrafı. tek kişi için fazla. ben de oda bulurum bir tane 700 liraya mis gibi.


  • 2001 kral filmdir  (25.02.13 00:15:34) 
ev arkadaşı bulunmuştur. ilan artık geçerli değil.


  • 2001 kral filmdir  (27.02.13 08:29:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.