[]

eğitim sistemi ve dershane sayısı

bugün en küçük ilçede bile en az 2 dershane var. yurtdışına (filandiya/almanya/ingiltere/norveç v. gelişmiş ülkelere) giden arkadaşlar orada da bu kadar çok mu dershane sayısı bilgilendirirse sevinirim. çünkü eğitim sistemi kaliteli olsaydı dershaneye gerek kalmazdı gibi bir teorim var ama şimdi dış devletleri bilmediğimden bir şey diyemiyorum.




 
senin teorin dis devletlerin yapmasina bagli olmasin en basta.

teorinin dogrulugu yapan ülkeler ile degil, teorinin dogrulugu ile alakalidir, en azindan subjektif birsey bu.

neyse, almanya, avusturya da dersane tarzi kurumlar var ama sayilari gayet az.

dersane biraz da türk sisteminden ve ailelerin kizim oglum geri kalmasin mantigindan dolayi var olan bir kavram aslinda.

öss tarzi sinavlarda insanlar illaki ihtiyac duyarlar ama cok az konuda. matematik , geometri etc.
  • serabetan  (24.02.13 12:51:06) 
hindistanda var diye biliyorum bizdeki gibi bir sektor hatta bizden daha gelismis ozel kamplari vs. var.

ayrica yabancilar en azindan abd de lisede robotculuk bilgisayar ileri matematik gibi ogrencinin ilgi alanina yonelik destekleyici programlar var.

liseler bizdeki gibi militarist tektipci dayatmaci ezber ve yalaka olucu degil ayrica universiteye gidip kredi alabiliyor bazi dersleri onceden.
  • mazungu  (24.02.13 14:45:18 ~ 14:47:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.