[]

bu entryler ekşi sözlük'te silinir miydi?

çok garip:
i.imgur.com

uludağ sözlük'te girdiğim bu entrlerin burada silineceğini zannetmiyorum.
bi' de nitelikli başlık açmadığım için çaylak yaptılar. çoknitelikli sanki sözlük.

 
boşver hacı ekşicisin sen büyük düşün. uludağda kimmiş itüde kimmiş alayı faşist.


  • xyz123  (23.02.13 21:08:17) 
silinmezdi. ilk ikisinde de tanım var üçüncüsüde bkz. zaten.


  • Ufuk  (23.02.13 21:13:18) 
uludağ'ı bırakmamın sebebi ekşi'de yazar olmam değil de çok gerzek bir yere dönüşmesiydi.

100 yazar varsa 80'i salak. moderasyondan da ötesini beklemeye gerek yok. boşver.
  • der meister  (23.02.13 21:13:57) 
silinmesi gereken entryler zaten bunlar. nesi garip ki? ekşi sözlükte bu tür entryler silinmiyorsa ekşi sözlük moderasyonunun ayıbıdır. adam inci sözlük gibi referans içeren entry girecek ve silmeyeceksin, sonrasında millete troll de olsun bitsin..


  • nickiyle oynayan yazar  (23.02.13 21:32:04) 
abi ortadaki entry'nin silinme sebebi ekşi sözlüğün mantığına aykırı. internet sözlüklerinin de mantığına aykırı.

o gerekçeye göre, uludağ sözlük'te yazanların bildiğiniz köleden farkı yok amk.
  • doctorrent  (23.02.13 21:48:49) 
ekşi moderasyonuna geçiriyorlar da adamlarda en azından keyfiyet faktörü yok. o nasıl silinme sebebi lan. araştırılmadan verilen bilgiymiş. sanki her entry'den önce kütüphaneye gidip saatlerce araştırma yapılıyor. zamanında privatesözlük diye salak bir oluşumda yazardım yokluktan. iki tane fenerli modu vardı. anti fenerbahçe entrylerini çatır çatır silerlerdi sebepsiz. o hesap.


  • periphery  (23.02.13 22:35:39) 
yağ-lan, başkası yalan, dünyada ekşi sözlük'ten başkası yağlaaaaan.


  • doctorrent  (25.02.13 13:03:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.