[]

Konuyu nasıl bağlıyorsunuz arkadaşlar

Dışarı çıkacak ortam sorularını falan geçtik, bir üst seviyeye atladık da şöyle bir sıkıntımız var fail olarak:

İçiyoruz sıçıyoruz ikili muhabbete giriyoruz falan ama ne masa başında falan, ne de gecenin sonunda muhabbeti ilişkiye ya da başka bir şeye bağlamak söz konusu olamıyor.

İki fail anlatayım çok kısaca:

geçtiğimiz aylardan birinde grup olarak dışarı çıktık, gruptan bağımsız ikimiz muhabbeti ilerlettik, sonrasında grup dağılırken aynı taksiye bindik, takside biraz geyik muhabbeti döndü sonra kız taksiden inip evine gitti

yakın zamanlarda da iki kişi olarak çıktık, grup kalabalıklaştı ama mekandan sadece ikimiz ayrıldık geceyarısı, taksiyle onun evine dönebileceği bir yere bırakıp sonrasında evime döndüm

İki hikayede ortak bir yanlışlık var haliyle, bu muhabbetler hangi noktada açılıyor, daha mekandan ayrılmadan mı yakınlaşmak mı lazım (ki öyleyse nasıl yakınlaşıyoruz); yoksa dönüş yolunda falan mı, bir de eve davet mevzuları nasıl oluyor falan; ilk toyluğu attık da ilerletemedik konuyu bir yardım alalım mı?

 
sorun: kızı evine kadar bırakmaman, centilmenlik ölmüş azizim.


  • kayranin kedisi  (23.02.13 16:04:26) 
niye onun evine bırakıyorsun ? kendi evin yok mu oraya cevir taksinin yönünü.


  • zoban  (23.02.13 16:06:02) 
kedi +1

evine kadar bırak birkaç kez. bu şekilde "muhabbet" ilerleyecektir. daha sonra da ikili olarak dışarı çıkmaktansa biraz azmet, evde bir şeyler hazırla ve eve davet et.
  • klassno  (23.02.13 16:06:10) 
@kayra

ilk hikayede evlerimizin arası 100 metre, daha konu buralara gelmeden kendisi çok yorgunum eve gidip uyuyacağım muhabbeti yapınca (ki bu işin oluru yoktu sanki) herhangi bir şey gelmedi aklıma 100 metre ötedeki ev yerine kendi evime çağırabilecek. mesela yani.
  • soth  (23.02.13 16:17:37) 
siz bu kişi ile sevgili mi olmak istiyorsunuz onu tam anlayamadım ben. bir de o iki "fail"deki kişiler aynı kişiler mi onu da anlamadım? :))

her neyse, el cevap: dönüş yolundansa henüz daha mekandan çıkmadan niyeti belli etmek daha mantıklı. "bana mı gitsek ya burası çok baydı" gibi. :)
  • iz  (23.02.13 16:17:53) 
1. grupsuz ulaşın kıza, tel, facebook, twitter vb üzerinden.
2. taksiyi kendi evinize falan çevirmeyin sapık gibi, durum oraay gelse anlarsınız zaten (muhtemelen); bunun yerine ertesi tatil olacak şekilde buluşun yine arkadaşlı ortamda, iş/okul bahanesi olmasın, başka bir yerlere gidelim, daha bir şeyler yapalım vb. tarzı yaklaşın.

  • mayalilithowsky  (23.02.13 16:20:25) 
@iz

aynı kişi değiller ve ne istediğimi bilmiyorum :)
  • soth  (23.02.13 16:23:32) 
@maya

ya sorun şu ki teke tek kalacağımız ortama girsek bile ne yapılır konu nasıl ilerletilir bilmiyorum; çok uzun uzun zamandır uzak kaldım bu olaylardan. yoksa teke tek kalacağımız okazyon yaratırım

ev fikri güzel, kullanılabilir, dışarı çıkınca napabiliriz peki
  • soth  (23.02.13 16:47:46) 
yalnız kaldığınız bir an birden dudaklara yapışacaksın başka yolu yok.


  • vur joker vur  (23.02.13 17:11:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.