[]

iphone 3gs 8 gb ne kadar eder?

jail break yapılmış, temiz sayılabilecek bir iphone 3gs 8 gb telefona sahibim.

geçenlerde elimden düştü ve ön dokunmakik camı çatladı. değişim için 50 lira diyorlar ancak interette tamir kitiyle beraber 20 liraya sokunmatik cam satıyorlar.

sıkıntıya girmesem de cihazı bu şekilde satsam ne kadar eder?

bir de ek sorum olacak; versiyonu 4.3.3. bunu yükseltemiyor muyuz?

edit: urun.gittigidiyor.com tamik kiti ve ekran bu.

sim kilitli midir değil midir bilmiyorum ancak avea, vodafone ve turkcell olmak üzere bir çok sim kartta ayrı ayrı sorunsuz kullandım telefonumu.

 
o şekilde sataman. 50 lira ver tamir ettir sat.


  • doctorrent  (23.02.13 14:55:29) 
geçen arkadaşım 250 liraya almış


  • kotu amacli yazar hesabi  (23.02.13 14:57:38) 
20 liraya nasil bir kit o oyle?

versiyon yukseltebilirsiniz. yalniz telefonda unlock var mi yok mu? eger simkilitli cihazsa satmaniz cok zor.
  • entrapmen  (23.02.13 15:02:35) 
yaptır, 300'e falan gider.


  • xenophobe  (23.02.13 15:31:20) 
focalprice veya dx gibi çin sitelerinden yedek parçaları alırsan daha iyi fiyata gelebilir hem dokunmatiği değiştirmek için size işlemi kolaylaştırmak için sıcak hava üfleyen aletten lazım birde panelden söktügün yerdeki yapıştırıcılarıda yenilemen için gerekli 3m bandlar gerekli çift taraflı ekran değişim videoları var onları izleyerek biraz fikir edenebilirsiniz telefonun değeri ancak 350 lira eder kutulu ve garantisi devam ediyorsa arka kapak sağlamsa 400+


  • protrek  (23.02.13 15:33:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.