[]

Sac dokulmesi sarmisak iliskisi

Degerli arkadaslar,

Sac dokulmesini onlemek amaciyla bir arkadasim sifira vurdugu kafasina sarmisak suruyor mutemadiyen her gun. Daha yeni basladi 1 hafta falan oldu. Iyi geldigini ve saclarinin sertlestigini soyluyor.

Simdi ayni problemi ben de yasiyorum. Arkadasim ise yaradigini soyleyince gaza da geldim. Aksam kafayi 3'e vurup sarmisak olayina girsem mi? Faydali olur mu?

Konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar yorumlarini paylasirsalar mutesekkir olurum.

Saygilarimla...

 
ben hiç kullanmadım ama geçen sene arkadaşım sürdü ve ben de etkisini iki yönlü hissettim. o kadarcık yere sürdüğü şey bile bütün gece uyutmayacak kadar iğrenç kokutuyordu odayı ki ben sarımsak seven insanım. diğer kısma gelirsek 'kaşı küsmüştü' ve çıktı. bildiğin olmayan kaş çıktı. bunu anlattığımda (dedikodu) gaza gelen erkek bir arkadaş alnında açılan yerlere sürdü bunu. psikolojik değilse bence eksisinden daha fazla saç vardı orada.


  • kırmızıkaşekaban  (23.02.13 13:33:06) 
evet sarımsak sürünce saça iyi geliyor hatta saç olmayan yerde çıkıyor. ama kokusu çıkmıyor ! yani zamanla gider de. kötü kokuyor işte.


  • neo  (23.02.13 13:35:53 ~ 13:36:23) 
ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama ev arkadaşım da mesela, kaşları çok seyrek olduğu için kaşlarına sürüyor, düzenli olarak bu işi yaptığına göre bayadır demek ki işe yarıyor.


  • alice practice  (23.02.13 13:39:30) 
Bir tanıdığım var, tıpçı ve o alanla ilgileniyor söylemişti de ismini tabiki aklımda tutamadım. dermotolog du sanırım. herneyse şakayla karışık demiştim kıl çıkartan birşeyden konu açılmıştı var mı böyle birşey gerçekte dedim. o da var demişti ve içinde sarmısak özlü birşey olduğunu söylemişti. doğru hatırlıyorum ve o da yalan söylemediyse eğer tıpta da zaten içinde sarmısak olan birşey kullanılıyor ilaç olarak. (tabi içinde başka şeylerde vardır)


  • secilmis uye  (23.02.13 13:40:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.