[]

Burun Açma

Evdeki malzemelerle soğuk algınlığından tıkanmış, akmakta olan burnu geçici de olsa açmak için neler yapılabilir?




 
tencereye su koy içine nane koy kaynat.
havluyu kafana ört. tencerenin üstüne eğil. içine çek.

geçici ama işe yarar.

tuzlu su çek burnundan. bu biraz sakat genzine kaçırıp nefessiz kalana kadar öksürebilirsin, korkma.
  • cecilia  (23.02.13 11:53:58) 
şırınganız varsa karbonatlı su yapıp püskürtebilirsiniz. iğneyi çıkarmanızı söylememe gerek yok sanırım.


  • whoosie  (23.02.13 11:59:08) 
sinus rinse, nezlemi 2 günde tedavi etti. burunyikama.com.tr

tabi aynı sistem para vermeden de hazırlanabilir.
  • saruwatari  (23.02.13 12:02:20) 
kesin ve çok kesin çozum:

burnunuza bol tuzlu su çekiyorsunuz.

not: bizim ailemizde yıllardır uygulanır, çocukken bize uygulandı. iki çocuğumu da nice hastalıktan böyle kurtardım. tuzlu su çekmek acı verir biraz, benden nefret edebilirsiniz ama şifa sonrası dua edersiniz. lütfen deneyin.
  • hacipsilo  (23.02.13 12:14:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.