[]

taşınabilir disk önerisi

selamlar, taşınabilir disk almak istiyorum. neye dikkat etmek gerekir bilmiyorum ama mümkünse fiyatı uygun olsun (200 tl nin üstüne pek çıkmasın, sonra boyutları küçük olsun (çantama falan rahatça sığsın), bir de kapasitesi fazla olsun.


bir kaç tane model beğendim;

1) Western Digital Elements 2TB 3.5'' Taşınabilir Disk 210,82 TL
www.hepsiburada.com

2) Seagate Backup Plus 1TB 5400RPM 2.5" USB 3.0 202,30 TL (bunun rengini beğendim)
www.hepsiburada.com

3) Western Digital 1TB 2.5" USB3.0 168,22 TL
www.hepsiburada.com

usb 2.0 veya 3.0 olması ne farkeder? bunlardan hangisini önerirsiniz? veya başka bir öneriniz var mı? teşekkürler şimdiden.

 
bilgisayarınız 3.0'ı destekliyorsa daha hızlı aktarım olur ki bence 3.0 alın. 1.si büyük zaten, çantalık değil. Sonuncusunun fiyatı uygun, güzel de marka.


  • whoosie  (23.02.13 11:35:13) 
@whoosie

şey 3.0 destekleyip desteklemediğini nereden anlıyoruz :)

şu netbookda kullanacağım genelde;
www.samsung.com
  • yue  (23.02.13 11:38:33) 
3 x USB 2.0 (1 x Şarj)
desteklemiyor. Ama ileride bilgisayar değiştirirsen ya da başka destekleyen bi bilgisayarda kullanırsan işine yarar.

  • whoosie  (23.02.13 11:40:35) 
3 numero.
kendim de kullanıyorum. WD'den şaşmayın zaten.
almışken kılıf da alın.
  • iz  (23.02.13 12:17:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.