[]

sahibinden.com dan sıfır telefon almak

Bu konuda tecrübeli var mı ?

Örneğin şu ürün alınır mı ?

www.sahibinden.com

 
kapıda ödeme alma, GET ile al alacaksan.


  • hjarteblod  (23.02.13 00:04:40) 
O alınmaz, adamlar bildiğin şerefsiz dolandırıcı dükkanlardan.

GET ile olmadıkça hiçbir ürünü alma
  • Mikail bey  (23.02.13 00:05:57) 
kasa, batarya, ıvır zıvır hiç biri orjinal olmuyor. ben de benzeri bir şey almıştım zamanında.. telefon bozuldu imei'si orjinal olmadığı için samsung bayisi bile tamir etmedi, duruyo şimdi.


  • dieselsingle2  (23.02.13 00:25:26 ~ 00:25:37) 
şu anki telefonumu sahibinden'den tanıştığım birinden aldım. sanalpazar'da hallettik satışı ama, orası daha düşük komisyon alıyor diye.

hiçbir sorun çıkmadı alette, kullanıyorum uzunca bir süredir. alıcıya dikkat et, ürünün orijinal fiyatını bil yeter.

bu gösterdiğin adamın profiline bakmamışsın belli. adamın bir sürü ilanı var ama hiç satış yapıp yorum almamış. diğer ilanlarında 100 liraya N8 satıyor mesela, adını değiştirmiş telefonun "n8 jawa" falan yazmış. bu adamdan alacağın telefon uzakdoğu menşeili replika olacaktır. yani n8 değil, n8'e benzemesi amacıyla üretilmiş bir telefon.
  • hjarteblod  (23.02.13 00:35:24) 
hakkinda yorum bulunmayan firmalardan bir sey alinmaz sahibinden ustunden.


  • entrapmen  (23.02.13 00:36:28) 
hakkında yorum "yazılamayan" profiller benim az önce anlattığım gibi dandik telefonlar satıyorlar.

yorum yazma olanağım olsaydı nasıl kayardım tahmin edemezsiniz.
  • dieselsingle2  (23.02.13 00:40:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.