[]

Bel fıtığı için bal-zeytinyağı-incir -bamya karışımı yakı koymak?

Arkadaşım uyguladı ve iyileşti.

ben de yapmayı düşünüyorum ama doktorlar önermiyor.

bir zararı olabilir mi?

başka deneyenler var mı?

 
fıtığın durumuna göre cevap verebilecek şeyler onlar.

arkadaşının fıtığı tam olarak neredeydi ne seviyedeydi yaşı cinsiyeti fiziksel aktivitesi nelerdi çok önemli değişkenler.

senin fıtığın patlamış ve sarkmışsa sen de kilolu ve az hareket eden bir insansan yani kasların zayıfsa yaşın daha büyükse değil faydası o bölgeyi yara yaparsın bi de yarayı iyileştirmeye uğraşırsın.

fıtık sakat iş. doktorun ne diyorsa onu yap.
  • cecilia  (22.02.13 19:41:53) 
boşuna ameliyatını olmuş olamam. bunların hepsi bizim mutfakta var.


  • galahad  (22.02.13 19:45:40) 
şaka dimi? ciddi olamazsın yani.
annem yıllarca bel fıtığıyla boğuştu. sarımsak sürmüştü bi ara. yara oldu komple sırtı. tek bacağı kasılıp kalana kadar uğraştı saçma sapan şeylerle. apar topar hastaneye yattı sonra. amilyat oldu ve iyileşti. yıllardır ağrı bişey çekmedi. gidin amilyat olun arkadaş, sene olmuş 2013 hala kocakarı iksirinden deva bekliyosunuz.

  • hasmetizm  (22.02.13 19:45:49) 
ayak düşme muayenesi mi öyle bir seviye var. o seviyeye gelene kadar ameliyat falan olmayın. henüz o ameliyat için güven duygusu yaratan doktor görmedik. hepsi ebelek gübelek hallederiz kıvırırız çeviririz havasında.


  • cecilia  (22.02.13 19:52:56) 
  • compadrito  (22.02.13 21:55:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.