[]

parfüm kokusunu duyma sınırı

bugüne kadar hiç parfüm kullanmamıştım deo kullanıyordum hep dün deneme maksatlı doldurma hugo boss aldım,sizin parfümünüzün etki alanı ne kadar yani aynı oda içinde olduğunuz kişi kesinlikle duyuyor mu saatler sonra bile?




 
duymasın, yazıktır. burnu düşer vallahi.


  • bipolar  (22.02.13 15:55:34) 
Üzerine şişeyi boşaltmamışsan, kalıcı parfümler bile saatler geçtikten sonra 1 metre mesafeden ancak duyulabilir diye tahmin ediyorum. Yeni sıktıysan arabanın içerisinde bindiğinde insanlar parfümün hakkında yorum yapabilir mesela. Referansın bu olsun.


  • hiko seijuro  (22.02.13 15:56:43) 
her parfümün kalıcılığı farklı, normalde 6-7 saate kadar, bir odaya girdiğinizde ya da 1-1,5 metre yakınlıkta durduğunuzda bir kişiye parfümünüz hafif de olsa hissedilir. tabi temiz vücuda sürülmüş olması lazım, kıyafete değil tene sıkılmış olması lazım, tercihen parfüm terlemeyi önlemediği için koltuk altına roll on kokusuz bir şey sürülmüş olması lazım, ter kokusuyla karışmaması için. bir de 3-4 fıstan fazlasını sıkıp bayıltacak kadar yoğun bir kokuyla gezmeyin, özellikle ofiste falan öyle bir durumda kokular bir karışıyor insan parfüm olayından tiksiniyor, genelde kadınlar yapar bu abartılı parfüm işini.


  • alice practice  (22.02.13 15:58:07) 
öpüşmektir referansım.
saatler sonra, sarılıp öpüşünce ne güzelmiş kokun dedikleri zaman olmuş demektir.

kokarca gibi saatlerce buram buram koku yaymak bir müddet sonra rahatsız eder insanları.
  • cecilia  (22.02.13 16:00:33) 
tam bu konu hakkında başlık açacaktım. öğlenleyin karşı komşu dışarı çıktı ve asansörde beklerken salonda oturan bana kadar geldi parfümün kokusu. resmen 15-20 dakika o parfümü soludum. kendisi duymuyordur muhtemelen. ama evden yeni çıkıyordu akşam aynı etki kalmaz sanırım.


  • Elena  (22.02.13 16:06:56) 
parfüm tazelemek diye bir şey var. 4-5 saatte bir tazelemek gerekir.

ama bazı parfümler çok yoğun. mesela bana hediye gelen paco rabanne one million. çok ağır ve plastik bir koku. kullanamadım. duruyor evde. bizim valide dadanmış. abartısız 5 saat kokuyor. ama çok basit koku.
  • atmosphere  (22.02.13 16:24:00 ~ 16:24:15) 
aqua di gio bi fıs sıkıyorum, bütün gün boyunca etkisi sürüyo, kokusu hakkında kötü bişey söyleyen olmadı. tenine uyması da önemli. tenine uyan bi parfüm kullanmalısın, daha önce niye kullanmamıştım dersin.


  • defansif orta saha  (22.02.13 18:09:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.