[]

tv + internet

ttnet taahhütüm bitti ve bugün kapattıracağım. superonline yok buralarda o

yüzden bu bir seçenek değil.

digiturk'un tv + internet kampanyası varmış. d-smart'ın var mı bilmiyorum.

kullanan/öneren var mıdır?

edit: uydunet de yok burda. sanırım sadece adsl bağlantı olacak. diğer firmaların da adsl'de ttnet altyapısını kullandıklarını biliyorum. gerçi superonline adsl farklı olabilir.

 
ttnet'ten nefret ediyorsun dimi? zamanında bende ederdim. şuan ttnet'i mumla arıyorum.

dipnot: uydunet'ten uzak dur.
  • dirildimde geldim  (22.02.13 11:16:59) 
kullanmadım, bilgim yok sadece seçenek olması açısından d-smart'ın tv+internet kampanyası var. günde 9 kere mesaj atıyorlar oradan biliyorum.


  • carpena  (22.02.13 11:28:05) 
dsmartnet kullanıyorum. HD paket ve 50 GB AKK'lı 8 mibt'e kadar paketi. Çooook ilginç, hiç de ummadığım ve hala da inanamadığım bir şekilde memnunum. Sanırım bu konuda şanslı çıktım genel kanının aksine. Yaln adsl ücretiyle beraber 80 lira veriyorum aylık. buna kurulumlar, modem, hd uydu alıcı vs fiyatları da dahil. 24 ay taahütlü. önümüzdeki ay 12 ay oluyor. Bozmadan devam ederse seneye de kalırım.


  • arnatuile  (22.02.13 12:39:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.