[]

regl döneminde ağrı kesici iğne

üst üste bir kaç ay iğne yaptırsam ne olur? normal zamanda hiç ağrı kesici kullanmam ama regl dönemimde içsem de işe yaramıyor. günlük işlerimi , her şeyimi etkileyecek kadar da çok ağrı çekiyorum. alt komşum hemşire geçen ay yaptığı ' dikloron 75mg\3ml İ.M. ampul' imiş. bu ay da yapsa ne olur? bir zararı var mı? iğneler de ağrı kesiciler gibi midir çok aldıkça acıyı azaltma eşiğini yükseltmek konusunda?




 
Bu konuda bir bilgim yok ama Dolorex'i denedin mi? İnanılmaz bir ağrı kesici, yarım saatte eser bırakmıyor bende.


  • buff  (21.02.13 22:24:30) 
dolorex kırmızı küçük yuvarlak olanlar ise evet. işe yaramadı ama.


  • kırmızıkaşekaban  (21.02.13 22:27:14) 
Advil'i de tavsiye ederim. Benim sancım da çok oluyor. Resmen yürüyemiyorum. 2 tane Advil içince çok hafifliyor ağrım.
Dene istersen.

  • vakumlu  (21.02.13 22:29:29) 
Yok Dolorex kırmızı değil, kahverengi. Normal hap boyunda.


  • buff  (21.02.13 22:38:43) 
arvales de yaptırabilirsin ama buna alışınca iğne yaptırmadığın zaman adet sancını daha şiddetli çekersin.


  • cekilmis gayfe  (21.02.13 23:22:09) 
yaptır gitsin ya. reglden birkaç gün önce buscopan içmeye başlasan aslında çok faydasını görürsün. iğne yaptırmana da gerek kalmaz. ayaklarını da sürekli sıcak tut. yere terliksiz basma. bunun da çok faydası olur. dayanamayacak kadar ağrın varsa yaptır iğneyi. hiç acı çekmekle uğraşma.


  • girl in a coma  (21.02.13 23:31:08) 
Herkesin ayrı bir yolu vardır. Ben benimkini söyleyeyim. Ortaokuldan üniversiteye kadar çektim ben bu mereti. Ortaokulda annemi okula çağırırlardı. İlk gün revirlik olur ancak hemşirenin yaptığı iğne ile yatışırdı ağrım. Sonra tesadüf keşfettim ki yürümek iyi geliyor. O dayanılmaz ağrı başlayınca - biliyorum yere çökmek istiyorsun ağrından- yürüyeceksin. Gece yarısı mı başladı ağrı? Salonda dolap beygiri gibi en az 20 dakika durmadan yürüyeceksin. Bir şekilde hareket ve ayakta olmanın verdiği yerçekimi baskısıyla rahatlıyorsun. Tabii ki her zaman ayaklar sıcak tutulacak bir de kas gevşetici bir şeyler içebilirsin, ama yürümezsem bende sadece ilaç işe yaramıyordu.


  • SiyamkedisiZorro  (22.02.13 00:40:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.