[]

Dandik protein tozunun zararları.

Merhabalar. 1 hafta önce P90x'e başlamış bir birey olarak protein ağırlıklı beslenmem gerekmekte. Sabah 3 yumurta, akşam 200-300 g tavuk yiyorum ancak; hem zaman, hem para açısından; hem de yumurtadan nefret eden, tavuk yemekten de artık yavaş yavaş gına gelen mızmız biri olarak protein tozu kullanmamın çok da abes kaçmayacağını düşündüm. Fakat kaliteli addedilen markaların protein tozları çok çok çok pahalı geldi bana.

Bir arkadaşım bana bunu verdi;
urun.gittigidiyor.com

Şimdi anti-reklam yapmış gibi olmayayım, belki de iyidir bilmiyorum. Öncelikle bu toz için ne diyorsunuz?

İkinci olarak da, kalitesiz denilen bir protein tozunun kaliteli denilen bir protein tozundan farkı sağlıksal açıdan nedir? Geberip gitmeyelim sonra.

Teşekkür ettim şimdiden.

 
Ben işin detayını bizzat kendisi inceleyen birinden duyduğuma göre, ambalaj üzerinde yazan oranda protein içermiyorlar. Konuyla ilgisi olmayan birisi ve sadece teorik ve yüzeysel olarak söylüyorum, bezelye ve tahıldan protein alınabileceğini söyleyebilirim.


  • sakman  (21.02.13 21:33:37 ~ 21:36:31) 
sindirimi zor olabilir. bu açıdan karaciğeri fazlasıyla yorabilir. bu arada yiyebileceğiniz bir sürü şey var, kendinizi niye tavuk-yumurta olarak kısıtladınız ki? peynir var yulaf var, hindi, dana eti, daha bir sürü şey... bunları araştırın bence.


  • rebio  (21.02.13 22:30:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.