[]

Play Station 3

Selam sözlük ahalisi.
PS 3 olaylarına girmek istiyorum. Var mı tavsiyeniz. Şuradan al şunları al böyle ucuz olur falan?
2. ele de hayır demem.

PS 4 gelecekmiş ama ona çok var.

 
sahbinden.com


  • ilkinci  (21.02.13 15:08:32) 
saturn veya mediamarkttan baz modeli (sadece konsol ve bir controller) alabilirsiniz. oyunları da eskidikten sonra gittigidiyordan veya yurtdışından getirtilebilir.


  • azeroth  (21.02.13 15:12:24) 
gittigidiyor.com

forum.donanimhaber.com > en kral ikinci eli bulursun burdan
  • wayne  (21.02.13 15:40:00) 
gold saturn tarzı buyuk fırmalardan almanı tavsıye ederım belkı ıkıncı elde bulabılırsın ama tavsıye etmem elektronık urunlerde.
ben golddan aldım cokta memnunum.

  • horizon  (21.02.13 16:00:10) 
oyunları korsan mı kullancaksın, online mı alacaksın ne yapacaksın?

önce bunları söyle ondan sonra cevap bekle duyuru ahalisinden.
  • mattiadestro  (21.02.13 16:14:05) 
oyunları orijinal alırım.


  • teflon  (21.02.13 16:15:03) 
o zaman sıfır almanda bir sakınca yok.

ama her halükarda ikinci el almanın faydaları var. ps 4 çıkacak belirttiğin gibi bu saatten sonra konsola 200 lira fazla bayılmanın bir alemi yok. ikinci el, referansı iyi bir arkadaştan elden al.
  • mattiadestro  (21.02.13 16:18:15) 
Temiz 2.eller gittigidiyor.com ve sahibinde.com'dan alabilirsin. Şimdiye kadar burada 2tane aldım, 2 tane de sattım çok şükür bir sorun çıkmadı. Ama alışverişini sahibinden.com'da GET ile yap. Gerçi PS3 fiyatları çok ucuzladı, belki de sıfırı ikinci el fiyatına çok yakındır eğer böyle ise sıfırı tercih et.


  • Tutkun  (21.02.13 16:19:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.