[]

şeffaf jelatini sadece arka taraf için kullansak?

daha mantıklı değil mi hacılar? hani ön yüzünde çizilecek birşey yok. yok balonuydu, temizlemeseydi adamı kanser ediyor da.

edit : iphone 4s için konuşuyorum.


 
ekran çok çiziliyor o zaman da. ama bence zaten adamlar milyon dolarlık ar-ge yapıyorlar o ekran için. biz de gidip 10 tl'lik şeyi yapıştırıp sikip atıyoruz ekran kalitesini. tıpkı ipince telefona gidip hayvan gibi kalın kılıflar alııp sonra da "en ince benim telefonum" dediğimiz gibi.

sonuç: haklısın. dikkatli kullan. jelatinsiz kullan.
  • sen git ben geliyorum  (21.02.13 12:21:32) 
kısmen öyle ancak ekran da çizilmeye oldukça müsait. telefonu hoyrat kullanmam ancak ekranda bir ton ufak tefek çizik oluyor. jelatin bunu engellediği için tercih ediyorum. değiştirince fark daha net olarak ortaya çıkıyor. bahsettiğin durumdan farklı olarak mat jelatin dokunmatik kullanımda ciddi rahatlık sağlıyor. ipad'i jelatinsiz, iphone'u jelatinli kullanıyorum, fark büyük.

bu arada arkalı önlü jelatin var 4s kullanıyorum.
  • carpena  (21.02.13 12:28:35) 
5 tl ver balonsuz takarlar onu. Çizik ekran pek hoş bir görüntü olmuyor ipad2'yi jelatinsiz kullandım bi süre ufaktan minik minik çizilmeler başladı millet eline alıyor tırnaklıyor falan önüne geçemiyorsun. Ben taktır derim. Elalemin adamı 600 dolara alıyor sen 2000tl'ye biraz içinde bulunduğun durumlara uygun hareket etmek lazım. Ha çizilirse çizilsin ben takmam dersen bilemem benim gözüm sürekli takılıyor çizildiği zaman rahatsız olmamak için telefonda da ipadde de kullanıyorum jelatin çok büyük fark olduğuna inanmıyorum görüntü açısından.


  • layer26  (21.02.13 12:44:21) 
ön arka var, daha aldığım ilk taktırdım jelatini. sonra bir ara kendim değiştirdim, jelatin topoğrafik haritalara dönmüş.

bence tak kafan rahat etsin.
  • 4530 merkez  (21.02.13 13:42:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.