[]

kendimi şanslı hissediyorum yemeği

düşününki bir cafedesiniz. menüde bu seçenek var. garson sizden anahtar kelimeler istiyor.
diyorsunuz et olsun kırmızı biber olsun bir de karbonhidratlı(pilav makarna) bi şey olsun falan diye. size asla sevmediğiniz şeyleri otları baharatları falan soruyor sonra süpriz bir yemek geliyor. sıradan olmayan tasarım bir yemek. böyle süprizli şeylerden hoşlanır mıydınız yoksa ay ben denemem mi derdiniz?



 
30 lira vereceksem ve beğenmeme olasılığım varsa hoşlanmam. fikir olarak iyi yine de.


  • there is a light that never goes out  (20.02.13 20:53:52) 
çok yemek seçen birinin asla denemeyeceği ama benim balıklama atlayacağım bir menü seçeneği olur. ama seçeneğin çok geniş ve tanınmamış olması lazım. yani yeni tatlar bulmak için seçiyorsam mantıklı ancak bu seçenekle de makarna gelecekse makarnayı kendim söylemeyi tercih ederim.

bu arada bir yerlerde karma restorantı vardı oturuyorsunuz önünüze rastgele birşey geliyor kader iyi kötü seçimleriniz hazırladı geyikleri dönüyor. benzer konseptte yerler var denk gelmedim ama işittim.
  • wiillii  (20.02.13 20:54:51) 
yemek konusunda sürprizden hoşlanmam. ne geleceğini bilmem lazım.


  • trinitrotoluen  (20.02.13 20:54:57) 
bayılırım sürprizli yemeklere :) kesinlikle denerdim.


  • su olsam ates olsam  (20.02.13 20:55:33) 
hoşlanırım.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (20.02.13 20:56:40) 
Kesinlikle denerdim. Bortu böcek dahil her türlü şeyi deneyebilirim yemek adına. Tek sartım yumuşak olmasi. Karides bile sert geliyor kac kere zorladım kendimi yok yiyemiyorum.


  • spica  (20.02.13 21:01:42) 
böyle bir şeyi denemek için gideceğimden ay bu ne deme şansım da olmaz aslında. yani sonuçta 3 çeşit yemek 5 lira düşüncesinde yanlışlıkla gitmiş olma ihtimalim %1 falan olur. cevap olarak ben denemek için giderdim açıkçası.


  • ecaz  (20.02.13 21:03:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.