[]

Burun Tıkanıklığı

Kendimi bildim bileli bu durum var. Ama işin garip tarafı sadece bir burun deliğiyle sabit kalmaması. Bir gün sağ taraf tıkalıyken diğer gün sol taraf tıkanıyor. Bu durumu merak ediyorum açıkçası.

Doktora gittiğimde alerjik olabileceğini ayrıca kemik eğriliği oldğunu söyledi ve ameliyat olmamı önerdi. Ama ameliyat olanlarda pek iyi sonuç alamadıklarını okuyorum ve duyuyorum. Çok azı tam anlamıyla bir açılma ve rahat nefes alma durumuna kavuşmuş. Bu yüzden ameliyat olmak pek içime sinmiyor fakat başkada çare yok gibi.

Benzer durumu yaşayanların yorumlarını bekliyorum, ne yapmalıyım?

 
ablam da kemik eğriliği yüzünden ameliyat oldu. ama beklediği sonucu alamadı. devlet hastanesinde ameliyat olmuştu ama. doktordan doktora değişiyodur mutlaka.


  • elorelia  (20.02.13 18:10:29) 
özelde oldum deviasyon ameliyatı.
her şey dahil toplam 450tl'ye falan bitirmiştim yanlış hatırlamıyorsam. ilaçlar dahil buna. (tabi ameliyatın ciddi bir bölümünü ssk karşılıyor bu arada, özelde olsanız bile)

ilk 3 hafta neredeyse hiç açılmadı burnum.
ardından alerjik bişiler olmuş, o yüzden tıkalı kalmış. bir ilaç daha verdi ve artık rahat rahat uyuyabiliyorum. burnum belki diğer insanlarınki kadar performanslı değildir ama benim artık işimi görüyor. gece boğulma hissiyle uyanmak zorunda kalmıyorum.

eğrilik varsa gidin ameliyat olun.
ve naparsanız yapın üniversite ya da devlet hastanesinde olmayın.
  • kamera motor  (20.02.13 18:32:31) 
sigaradan olabilir içiyorsan eğer. benimde aynı. bi süre bırakmıştım, ozaman burnum açılınca anlamıştım nedenini.


  • hasmetizm  (24.02.13 16:31:16) 
@hasmetizm, çok içmiyorum (üç günde bir paket) ama etkisi olabilir dediğin gibi. bırakmak için iyi bir sebep.


  • yaseka  (25.02.13 21:19:04) 
alakasız gelecek belki ama: www.ntvmsnbc.com


  • sinematematikci  (25.02.13 21:42:14) 
@sinematematikci, yeni olan bir şey olsa belki derdim ama bildim bileli var bu durum. dediğin gibi benim durumumla alakası yok.


  • yaseka  (25.02.13 22:00:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.