[]

D-smart'taki maçları izlemek için yabancı kanal arayışı mantıklı mı?

merakımdan soruyorum, yabancı kanallardan izlemek yerine gidip bir kafede 5-10 tl verip topluca d-smarttan izlemek bu kadar zor mu? valla ben eve digiturk aldımi ama cafede topluca izlemenin verdiği zevki vermiyor. insanlar neden cafeye gidip izlemek yerine gidip almanca, ingilizce, azerice izlemeye çalışıyorlar. nedir?




 
herkesin yakınında cafe yoktur. adam sigara içiyodur ama kapalı cafede içemez. evde birasını açar maç izler, cafede yapamaz vs vs

ev konforu ayrıdır. en güzeli de evde kalabalık şekilde izlemek bence. hele de derbi maçlarını rakip takımları tutan arkadaşlarla izlemek şahane oluyo. :)
  • hevipeyra  (20.02.13 15:12:09) 
Kişiye göre değişir.Ben özellikle derbi maçları dışarıda izlemekten nefret ederim.Zırt pırt ayağa kalkan mı dersin,mal mal bağıran mı dersin her çeşit tiksindirici adam var.Genelde sakin bir yapım ve bu durum beni rahatsız ediyor.İnsanların da evde izlemesi gayet normal.


  • mesa  (20.02.13 15:15:40) 
Eğer maçı garanti olarak izlemek istiyorsam D-SMART olan bir cafe buluyorum. Yok eğer olmazsa olmaz değilse netten bakınıyorum. Azeri tv falan takılıyorum.

Ayrıca D-Smart'ın yayın politikasını itici buluyorum. Misal Real Madrid - Manu maçını şifreli yayınlıyor. Oysa PSG maçını NTV veya NTV Spor üzerinden veriyor. Barça - Real maçını şifreli veriyor. Sonra dandik maçı açık kanalda yayınlıyor.

Bence Türk takımlarının Avrupa Maçları ve Milli Maçların açık bir yayınla insanlara ulaştırılması önemli. Azeri kanalının verdiği maç için link aramak bence utanç verici olmalı.

Bu yüzden biraz protest de takılıyorum yani.
  • hatali sifre  (20.02.13 15:50:49) 
varoşlarda yaşıyorsan mecburen evde izlemenin yollarını arıyorsun. kahveye gittiğimde katil olmamak için kendimi zor tutuyorum. dikkat çekmeye çalışanı mı değilsin, laf atanı mı dersin.


  • dokunmakalbime  (20.02.13 16:17:19) 
birçok şehirde maç izlenebilecek kalitede kafe sayısı çok fazla değil. 3-5 alternatifin vardır ; onlarda da rezervasyonlar kısa sürede dolar. restoranlara gitsen maç izlemek için yemek yada içeceklere dünyanın parasını bayılman gerek. kahvehaneler de var dersen mesa'nın dediği gibi türlü türlü adam var. belki daha düşük fiyata da izlersin ; sen tribündeymişsin gibi alkışlarsın takımı ama adamın biri kalkar gol kaçırdığı için küfreder ve takımına küfreden bir yapın yoksa rahatsız olursun bu durumdan. hayatında hiç sigara içmemiş adam o kahvehanede zamanında içilmiş sigara kokusunu k-9 köpeği gibi tespit eder ve o kokudan rahatsız olur.

ben de sırf arkadaşlarla beraber izlemek için kafeye gideceğim hatta yer bulamadığımız için kafenin bahçesinde izleyeceğiz ve büyük ihtimalle yarın üşütüp hasta olacağım. arkadaşlar çağırmasaydı soğukta dışarı çıkmaktansa açar evimde zdf'den izlerdim.
  • diyet yapan panda  (20.02.13 16:17:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.